Ovo je pet poza u seksu koje žene obožavaju

Žene su uvek spremne da udovolje svom partneru, ali i one dobro znaju koje poze u seksu njima donose najviše zadovoljstva.

1. Doggy style

Žene obožavaju ovaj položaj za koji mnoge smatraju da je najbolji, a posebno uzbuđenje će pružiti i muškarcu. Ova poza ne omogućava gledanje u partnera, ali je zato idealna za “šaptanje” vrućih riječi.

2. Misionarska poza

Bez previše razmišljanja, svi znamo da je poza “muškarac na ženi” najpoznatija svima, ali žene je jednostavno obožavaju. Žene vole da dijele intimu s partnerom pa će ih uvijek uzbuditi blizina njegovog tijela i romantični pogledi tokom odnosa. Žena će u ovoj pozi i najlakše doživjeti orgazam.

3. Ples u krilu

Ovo je položaj koji vole i muškarci jer imaju savršen pogled na svoju partnerku, ali žene ga naprosto obožavaju: imaju priliku da “dominiraju”, kontrolišu brzinu i stimulišu G tačku, što će ih na kraju lakše dovesti do orgazma.

4. Poza kašike

Ovo je jedna od najudobnijih poza u seksu, a često kažu da je za “lijene” jer niko ne mora da se previše muči… No, žene je vole jer ih pritom partner može ljubiti i grliti, a prema nekim istraživanjima muškarci u ovoj pozi mogu da izdrže jako dugo…

5. Seks “na nogama”

Ovaj stil daje prostora mašti, a dinamičnim i hrabrim ljubavnicama je omiljena poza. Ako je spontanost ono što vas uzbuđuje, onda svakako već danas isprobajte ovu pozu.

Prethodni članakIstraživanje: Ovo su najpoželjniji poslodavci u BiH u 2015. godini
Sljedeći članakOvo je 11 igrača koji nikada nisu osvojili Ligu prvaka