Ovo je prva supruga Ace Lukasa, rodila mu je dvoje djece 

C8414BC0 C67E 4B4F A7C8 F1F30661AEE2

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, ženio se tri puta. Sa prvom suprugom Svetlanom ima sina Lazara i kćerku Miljanu, druga supruga Nataša podarila mu je sina Andreja, dok je sa Sonjom dobio Viktoriju.

Vjenčanje Lazara Vuksanovića i njegove izabranice Ane bilo je prilika da njegovi roditelji ponovo budu zajedno, ali i da javnost upozna prvu ljubav folk zvijezde, koja je svih ovih godina vješto izbjegavala svjetlost reflektora.

Prva supruga Ace Lukasa veoma je skromna žena
Svetlana i Aca upoznali su se još u školskim danima, a mladi su bili i kada su otišli kod matičara.

Njegova kćerka Miljana mu je podarila i unuku Minju, a na pitanje da li je Miljani govorio „polako, ima vremena za brak i djecu“ odgovorio nam je kroz lično iskustvo.

‒ Nisam od roditelja koji se djeci miješaju u život do te mjere. No, iskustvo mi govori da niko ne bi trebalo da postane roditelj prije tridesete. Ja sam do tada dobio troje, a malo je reći da sam bio nezreo. Šta sam sa 21 godinom znao o roditeljstvu ‒ zapitao se Aca naglas.

‒ Kad sam dobio prvo dijete, od očinstva mi je bilo poznato samo to da treba da mi pocjepaju košulju na proslavi koju ću prirediti. Najiskrenije, toliko sam bio pogubljen da sam zaboravio da kupim pelene, pa je moja majka morala da se pobrine za to. Da ne bude zabune, daleko od toga da sam bio u fazonu baš me briga za dijete. Naprotiv, silno sam se obradovao i baš mi je bilo stalo, ali ništa nisam znao.

Iako su se poodavno razveli, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima, pa su zajedno viđeni i na svadbi sina.

Inače, Svetlana Ceca Vuksanović zaposlena je u prodavnici „zdrave hrane“ i vodi miran porodični život daleko od medija.

IZVORHello
Prethodni članakBivši golman Partizana i Crne Gore pokušao samoubistvo, porodica uputila važan apel
Sljedeći članakHoće li EU uvesti sankcije Dodiku: Varhelji rekao da je BiH ključna za zapadni Balkan