Ovo je radnica Nermina koju je ubio Muhedin: Iza Zeničanke ostali suprug i sin

Bosanskohercegovačka javnost je u šoku nakon filmskog događaja koji se dogodio danas u centru Zenice, odnosno u fotokopirnici u ulici Islambegovića put.

Kako je ranije objavio naš portal, a prema još nepotvrđenim informacijama, vlasnik fotokopirnice Muhedin B. iz pištolja je ubio svoju dugogodišnju radnicu Nerminu P., potom i sebi oduzeo život.

Beživotna tijela Muhedina i Nermine navodno su satima bila u fotokopirnici, a učio ih je prolaznik koji je o tome odmah obavijestio policiju.

Dežurni ljekar hitne pomoći po dolasku na mjesto ove nezapamćene tragedije mogao je samo konstatirati smrt.

Pored tijela vlasnika i radnice policija je zatekla pištolj, a još nije poznato koliko je hitaca tokom ovog gnusnog čina ispalio Muhedin.

Elvedin Fišek, potparol MUP-a ZDK, u izjavi za 072info kaže da se utvrđuju sve okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije.

Beživotna tijela muške i ženske osobe pronađena su u fotokopirnici, a više informacija o ovoj tragediji bit će poznato sutra – rekao je Fišek.

Kako nam je ispričao vlasnik objekta u blizini fotokopirnice, prije dva dana bio je kod Muhedina.

Sve je bilo u najboljem redu. Znam da je imao nekih zdravstvenih problema i to je sve. Svi smo u nevjerici da je to uradio. Nermina je dugo godina tu radila i nikad nije bilo problema – ispričao nam je vlasnik obližnjeg objekta.

Niko ne zna koji je motiv zbog kojeg se Muhedin odlučio ubiti radnicu, a potom i sebi oduzeti život.

Uviđaj na mjestu tragedije još traje, a cjelokupan prostor je ograđen policijskim trakama.

Iza ubijene Nermine ostali su suprug i sin, a niko ne može vjerovati da ove vedre Zeničanke više nema.

JOŠ O OVOJ TEMI: