OVO SMO MI: Bošnjaci odlučili da bojkotuju Bingo, Facebook…

OVO SMO MI: Bošnjaci odlučili da bojkotuju Bingo, Facebook…

U svojoj čuvenoj zdravorazumnosti i racionalnosti, Bošnjaci sada odlučili da bojktotuju i Bingo, jer je napravio nekakvu nagradnu igru s čivutskim Arielom.

Neka, šućur Allahu. Nemojte da vas omete u ovom pravedničkom i nadasve inteligentnom naumu ni to što je Bingo domaća kompanija koja obezbjeđuje plate našim ljudima, našoj državi plaća poreze, investira uglavnom u BiH, itd… Palestina se brani ubijanjem sebe samog.

Ali evo, da iskoristim ovu priliku pa da pozovem pravovjerne Bošnjake na bojkot Facebooka. Kao što znate, Facebook je isto cionistički, veliki podržavaoc Izraela, do te mjere da cenzuriše vijesti i istinu o zločinima IDF-a.

Zato bojkot Facebooka, Znam, navučeni ste na njega, teško se droge otarasiti, ali zamislite kakav ćete samo udar nanijeti globalnoj cionističkoj mašineriji ako izbrišete profile i oslobodite ovaj vritualni prostor vaših britkih misli, aktivizma i analiziranja domaće i geopolitičke situacije u pauzama između peglanje odjeća i rada na baušteli.

BOJKOT FACEBOOKA!

Ne podržavajte cioniste, izbrišite se s Facebooka i pomozite da se vašim odlaskom prosječni IQ na ovoj mreži naglo poveća.

Izvor: Danijel Hadžović

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE