Ovo su bh. pjevači koji su postali očevi nakon 50. godine: Čola, Džinović, Lipovača…

v 14
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Muškarcima ne kuca biološki sat kao ženama, pa se mnogi odlučuju na očinstvo nakon pedesete godine. Haris Džinović (71) je zastupnik teorije da je pametnije djecu praviti što kasnije u životu. On je braku sa 30 godina mlađom suprugom Melinom prvi put postao otac sa 53 godine.

Zdravko Čolić (71) u 51. godini godina dobio je kćerku Lara (19), dok je drugu kćerku Unu (14) sa suprugom Aleksandrom.

ČITAJ JOŠ:  Nedostatak sna i gojaznost: Osobe koje malo spavaju sklone su prejedanju i debljanju

Goran Bregović (72) imao je buran ljubavni život, pa je najstariju kćerku dobio još kao mladić, a onda je čekao nekoliko decenija da se ponovo ostvari u ulozi oca. Sa suprugom Dženanom  ima još tri kćerke, a najmlađu je dobio u 56. godini. Brega u međuvremenu postao i djed, pošto je njegova prva kćerka Željka rodila dvoje djece.

Sead Zele Lipovača (67) prvi put je postao otac u 62. godini.

I u regionu ima dosta primjera očinstva nakon 50. godine.

ČITAJ JOŠ:  Pjevači koji su se odrekli islama: "Meni jesu roditelji bili muslimani, ali roditelje nisam mogla da biram, vjeru sam promijenila"

Reditelj Dragoslav Lazić dobio je blizance u 76. godini sa glumicom Draganom Turkalj, dok iz prethodnog braka sa Snežanom Savić ima kćerku Anitu.

Pravi rekorder je Zvonimir Rogoz, jugoslavenski glumac prvi put je postao otac sa nevjerovatne 92 godine sa 56 godine mlađom suprugom Agatom.

Svetozar Cvetković dobio je dijete kad su mu bile 52 godine. I Miki Manojlović je ušao u šestu deceniju kad je sa suprugom Tamarom dobio sina Ivana. Branislav Lečić je sa 57 godina postao ponovo otac, i to sina Lava, koji danas ima devet godina, a rodila ga je njegova druga supruga Nina Radulović, od koje se kasnije razveo.

ČITAJ JOŠ:  Ljevorukom djetetu nije lako u svijetu dešnjaka

Avaz

GODISNJICA
MARKETING