Ovo su horoskopski znakovi kojima je suđeno da budu zajedno

1105143 ljubav dan zaljubljenih horoskop 2 ls

Veze između ovih horoskopskih znakova važe za najsudbonosnije i njihova ljubav je za cijeli život.

Bik i Rak

Ovo je jedan od onih parova na čiju su vezu svi ljubomorni. Oboje su odani, brižni i nježni pa u njihovoj vezi rijetko dolazi do konflikata. Bez obzira na to koliko su dugo zajedno, ostaju zaljubljeni jedno u drugo kao i prvog dana, te se često pred drugima ponašaju kao tinejdžeri.

Lav i Lav

Kraljevima zodijaka jednostavno niko ne odgovara bolje od osoba rođenih u istom znaku. Lavovi su samouvjereni i jaki pa se najbolje slažu s istima kao što su oni. U prirodi im je da ohrabruju ljude pa su jedno drugom u vezi i odlična podrška. A svjesni su i toga koliko su sretni zato što su našli jedno drugo pa se trude da obuzdaju svoj često buran karakter kako ne bi ugrozili svoju vezu.

Vodolija i Blizanac

Ovaj par ima jaku psihološku vezu koja s vremenom postaje sve dublja i koju drugi često ne razumiju. Njihov način komuniciranja je gotovo telepatski i često se nekome sa strane može učiniti kao da jedno drugom čitaju misli. A iako su oba znaka individualci, to njihovu vezu ne ugrožava, već je samo jača.

Riba i Škorpija

Oboje su vodeni znakovi i oboje se u životu vode emocijama, što ih čini veoma kompatibilnima. Ovaj par također ima snažnu psihološku, ali i intelektualnu povezanost, zbog čega najviše uživaju u razgovoru jedno s drugim. Njihova veza se ne svodi samo na pričanje, jer su oboje i jako strastveni u krevetu, a ne zanemaruju ni romantiku.