Ovo su najbizarniji seks običaji

20210911193234 680530
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

O mnogim stranim zemljama znamo jako puno. No neke stvari najvjerojatnije niste znali.

Indonezija

Zamislite da se od vas očekuje da nekoliko puta godišnje prevarite svog partnera. I da to partner podržava. E pa u Indoneziji to ne morate zamišljati. Oni sedam puta godišnje slave praznik ‘Pon’ kada hodočaste na svetu planinu Javu, a za vrijeme hodočašća moraju voditi ljubav s osobom koja nije njihov supružnik.

Francuska

Ako ćemo vjerovati statistici, Francuska je raj za svingere. Navodno 41 odsto Francuza voli ili je probalo ili redovno upražnjava orgije, a čak 27 odsto ih redovno učestvuje u orgijama zajedno s partnerom.

Iran

Uprkos strogim muslimanskim običajima koji dozvoljavaju isključivo seks u braku i to samo u misionarskoj pozi kao jedinoj koja ne degradira žene, mnogi stupaju u privremeni brak – brak za koji je ugovorom tačno određeno koliko će trajati. Ovakav tip braka postoji, naravno, isključivo zbog seksa.

Nepal

Prvenstveno zbog ekonomskih razloga, kako braća ne bi dijelila zemlju, dijele jednu ženu. Jedna žena se udaje za svu braću zajedno i sa svakim je bratom dužna ispunjavati bračne obaveze.

Nigerija

Pleme Vudabiji ima toliko zbunjujuće običaje da je zaista teško shvatiti ko tu zapravo koga. Prvo roditelji organizuju vjenčanje s rođacima i sestričinama. Nakon toga, jednom godišnje na festivalu ‘Garewol’ maskirani muškarci pokušavaju zavesti tuđe žene. One kojima to uspije i koji pobjegnu sa zabave, smatra se vjenčanim. Kako god, ludo.

Drevni Egipat

Iako više ne postoji, njihovi se običaji i dalje prepričavaju. Kao recimo ‘Min festival’. Kako su stari Egipćani vjerovali da nivo vode u Nilu, a time i opstanak svijeta, zavise o nivou sjemena u rijeci, na navedenom festivalu muškarci su grupno i javno masturbirali te ejakulirali u Nil.

Japan

Kako bi Japanke privukle svog muškarca, oko svog tijela vežu ljepljivu traku, posebno oko grudi i oko usta.