Portal 072info

Ovo su najbolji afrodizijaci za žene!

Većina ljudi se susreće sa takvim pojavama nakon 40 godina, kada zaborave na seksualna uzbuđenja i zadovoljstva. I, uzgred, tajna mladosti je da proširujete seksualnu želju i interese, a ono što je najzanimljivije, a dostupno svima, potrebno je samo da pružite ruku.

Apelujemo na čudesne prirodne afrodizijake, tako da će oni samo pomoći da se probude ta ista, pomalo zaboravljena osjećanja.

Afrodizijaci su prirodni ljekovi koji poboljšavaju funkciju seksualne želje, a veruje se da naziv potiče od imena grčke boginje ljepote, harmonije i ljubavi Afrodite. Zapamtite, čak i najjači i najmoćniji afrodizijak nije u stanju da ubjedi osobu da to uradi ukoliko to ne želi, a prava senzacija će nastati samo tamo gdje ima malo varnica i izazvati plamen strasti.

Dakle, to nisu natprirodne moći, već prije fiziološke karakteristike osobe kojoj je ponekad potrebna pomoć, a zatim i davno zaboravljena osjećanja probuđena sa velikim praskom.

Uticaj afrodizijaka na žene i muškarce znatno se razlikuje, kao u slučaju, proces seksualnog zadovoljstva kod muškaraca je fiziološka karakteristika, a za žene – psihološka. Stoga, nije ni čudo kad kažu da su najbolji afrodizijaci za žene – pažnja, boca vina, čokolada i cvijeće…

U stvari, mnogi priznati prirodni afrodizijaci nemaju direktan uticaj na seksualne funkcije, oni su jednostavno dizajnirani da se koncentriše moć, stekne izdržljivost, opustite se i aktivirate skrivene rezerve koje zajedno stvaraju dobru osnovu za pojavu želje.

Bilje i začini – najbolji afrodizijaci za žene

Šafran
Vjeruje se da je ova biljka moćan alat u borbi seksualne privlačnosti, jer se sastoji od supstanci, kao što su hormoni i stimulišu ženske erogene zone. Šafran savršeno uklanja fizičku i mentalnu zamor, ali budite oprezni sa prekomjernom upotrebom začina možete dobiti napad smijeha nekontrolisano.

Đumbir
Volite li kafu sa đumbirom? Ovaj začin pomaže da se poveća osjetljivost, i kod muškaraca i žena.

Vanila
Vanila je u stanju da izazove efekat euforije, osjećaj snage i seksualne želje, savršeno utiče na nervni sistem, koji je toliko neophodan za stimulisanje ženskog uzbuđenja.

Cimet
Ovaj popularni začin je u stanju ne samo da stimuliše cirkulaciju krvi, već može i da izazove temperaturu. Ali glavna stvar je da ne preterate, kao i sa mnogim drugim afrodizijacima, jer preterana upotreba poboljšava peristaltiku, što može dovesti do neprijatnog nadimanja ili proliva.

Aleva paprika
Aleva paprika je tradicionalni začin za one koji žele da izgube težinu, ali u isto vrijeme ima vasodilatori efekat i stimuliše libido. Ljuta paprika može povećati protok krvi do spoljnih genitalnih organa, čime postaju osjetljiviji i napeti.

Najjednostavnije rješenje je da pripremite djelotvoran afrodizijak u svom domu koji je jednostavan za korišćenje i vrlo efikasan. Dovoljno je da pomiješate u jednakim djelovima i pripremite bilje verbena, majčinu dušicu, nanu, žalfiju, celer. Neka odstoji pola sata, a zatim uzimajte po jednu kašiku dva puta dnevno. To će potrajati samo nekoliko nedjelja, a vi ćete se postepeno vratiti u formu i imaćete normalan seksualni život. Sve ove biljke pojedinačno se ne smatraju afrodizijacima, ali skup biljaka ima kompleksan uticaj na proces cirkulacije karličnih organa, opuštanje nervnog sistema i povećanja osjetljivosti.

Afrodizijaci u spavaćoj sobi
U spavaćoj sobi možete koristiti eterična ulja, koja će vas učiniti aktivnim, probuditi želju i zadovoljstvo. Takva ulja ili sprejevi se mogu lako kupiti u apoteci, a afrodizijaci ovog tipa su poznati već hiljadama godina, tako da nemojte se plašiti da ih koristite, jer je kvalitet dokazan vjekovima! Moćna eterična ulja, poboljšaće seksualne funkcije. Preporučujemo ulje geranijuma, ulje kedra, đumbir, kleke i jele. Koristite ove darove prirode, a zatim okrenite vaš seksualni život u nešto izvanredno i odlično.

Podijelite članak