Portal 072info

Ovo su najčešće muške laži upućene ljepšem spolu

Ponekad lažu da ne bi povrijedili svoju bolju polovicu, ponekad da se oslobode “zvocanja”, a ponekad iz čisto egoističnih razloga. Otkrijte koje su muške laži

“Ko? Ona? Ma daj, pa ne sviđa mi se…”
Bilo da je riječ o njenoj prijateljici, njegovoj kolegici ili ženi koju ste upoznali na zajedničkom provodu, niti jedan pametan muškarac neće priznati da mu se neka druga žena svidjela. Njihova logika je jasna – uvijek će postojati žene koje će im se, ako ništa drugo, barem fizički svidjeti. To ne znači da ne vole svoju partnericu, ali znaju da bi se takva informacija izazvala nepotrebnu ljubomoru.

“Idem samo na jedno piće”
Ovo je jedna od najčešćih lažu koju većina muškaraca tako ne bi ni nazvala. Za njih to znači – koliko ćemo popiti ovisi o atmosferi. U grupu ovih laži spadaju i one “nisam previše popio”, “morao sam pričekati prijatelja da ga odbacim kući” i slične izjave kojima se opravdavaju.

“Ne gledam porniće”
Većina muškaraca pretpostavlja kako bi ženama smetalo to što gledaju porniće, ili bi im možda smetalo da znaju u kojoj to mjeri rade.

Cijeli spektar laži s mobitelom
“Ugasila mi se baterija”, “Nisam vidio da si me zvala”, “Mislio sam te nazvati”, “Nisam imao signala” – laži su koje će koristiti kako bi se opravdali, ako smatraju da ne moraju uvijek biti dostupni ili ako se ne žele javiti na mobitel jer znaju da će ih s druge strane dočekati prigovori ili svađa.

“Nije mi cilj seks”
Ako muškarac u rečenicu upotrijebi riječ seks, bilo da “ne zove radi seksa”, “ne dolazi radi seksa” ili se “ne želi pomiriti samo zbog seksa” – znači da želi upravo to.

Podijelite članak