Ovo su najčudniji razlozi za razvod

Statistika kaže da kod nas svaki šesti brak završi razvodom.

Razlozi su brojni ali i raznovrsni. Predstavljamo vam listu najčudnijih razloga za razvod braka, piše Blic.

Nije mu se dopao crtani „Frozen”

Vjerovali ili ne, ovo nije šala. Jedna Japanka odlučila se za razvod jer se njenom partneru nije dopao ovaj popularni crtani film. Na kraju mu je rekla: „Ako zaista ne možeš da razumiješ koliko je ovaj crtani fantastičan, onda nemamo šta da tražimo zajedno”.

Kad ženu zaposjedne đavo

Ponekad brak jednostavno izgubi svoju draž, energiju, strast…. To se, po svemu sudeći dogodilo paru iz Dubaija, a suprug koji je podneo zahtjev za razvod, u sudu je kao razlog naveo to što je njegovu ženu zaposjeo, ni manje ni više, nego đavo. Nakon što je odbila da spava sa njim, njena porodica mu je objasnilo da se to događa jer je u nju ušao đavo.

„Penis mu se pokvario”

Jedan nesrećni Rus podvrgao se plastičnoj operaciji kako bi „poboljšao” funkciju svog uda. Međutim kada se proteza pokvarila, supruga je odlučila da ih više ništo ne vezuje, te da bi bilo bolje da se raziđu.

Supruga kojoj nikada nije dosta seksa

Izgleda da i od seksa može da boli glava, jer se jedan Indijac upravo zbog toga razveo. Ovaj bizaran razlog naveo je jer je njegova supruga u svako doba bila raspoložena za ovakve aktivnosti, a često je na svog supruga vršila pritisak da uzima preparate kako bi poboljšao svoj libido.

Njegov nadimak za nju bio je „Gvantanamo”

Žena iz Saudijske Arabije je ovo navela kao razlog za razvod. Naime, ova žena je sasvim slučajno otkrila da njen voljeni suprug drži njen telefon pod nadimkom „Gvantanamo”, što joj nimalo nije prijalo.

Papagaj joj je rekao da je muž vara

Prema ABC medijskoj mreži, jedna Kineskinja momentalno je povjerovala svom papagaju da je muž vara i rješila da se razvede od njega. Ptica je, navodno, uporno ponavljala riječi „razvod”, „ostaviću je”, „volim te”.

Njegova žena je usvojila 550 mačaka

Jedan čovjek je tražio razvod braka jer je njgova supruga dovela čak 550 mačaka u njihov dom. Uz toliko životinja, za sirotog čovjeka nije bilo mjesta.

„Moj muž previše čisti i sređuje”

Da, jedan par se nakon 15 godina braka razveo upravo jer je muž bio opsjednut čistoćom. Ona je, navodno, bila mnogo opuštenija od njega i nije voljela pretjerano uredan život.

„Moja supruga je poljubila konja i mnogo joj se dopalo“

Jedan čovjek se razveo jer je pronašao fotografiju na kojoj njegova žena ljubi konja. Njemu je to bilo nepojmljivo. A ona je voljela životinje.

Nije joj oprostio prevaru iz 1940.

Jedan italijanski par okončao je svoj brak jer je muž (99) saznao za supruginu (96) aferu iz 1940. godine. Preljuba se, ipak, ne prašta.