Portal 072info

Ovo su najnepouzdaniji horoskopski znakovi!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

S kojim je znakom najizglednije da će vam se izjaloviti dogovor? Ko će vam najduže kasniti s vraćanjem knjige, DVD-a, auta, novca? S kime ćete praviti planove koji će njegovom krivnjom propasti? Evo neslavne četvorke s kojom se preporučuje oprez!

1. Strijelac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

 Strijelac živi sto na sat, ne osvrće se i ne pravi čvrste planove. Ako ste se jučer dogovorili da ćete se naći danas, u međuvremenu je u njegovom životu mogao nastupiti sijaset promjena koje su mu poremetile prioritete. Kad se dvoumi, redovno će učiniti ono što mu donosi najbrže zadovoljstvo. Neovisno o posljedicama po druge, piše “tportal“.

2. Blizanci

Radoznao je, druži se s mnoštvom ljudi i bavi nebrojenim stvarima. Ne može predvidjeti što ili ko će ih zanimati za 24 ili 48 sati, a kamoli u daljoj budućnosti. Ako insistirate da se sada opredijeli u vezi s nečim, on će vam reći bilo šta samo da vas se riješi. Obećanja su za naivce! Imajte na umu njegovu pričljivost i ne povjeravajte mu tajne.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

3. Vodolija

Ima jednu životnu strast (ili fiksnu ideju) kojoj posvećuje većinu energije. Sve mu je ostalo usputna zabava ili neugodna obaveza. Rijetko dovršava ono što počne i teško održava koncentraciju na isti zadatak, temu ili osobu. Ako mu neko ili nešto dosadi, okrenut će se i udaljiti bez puno suosjećanja. Povrh svega, rado tračaju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. Lav

Lav će poštovati dogovore i ispunjavati obećanja onima koje poštuje. Ako je uočio da ste osjetljivi, protumačit će to kao slabost pa će se s vama poigravati. Također, ako naknadno shvati da je preuzeo obavezu koja mu ne ide u prilog, bezobzirno će je raskinuti na tuđu štetu. Lav je prije svega egoist


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME