Portal 072info

Ovo su najnepouzdaniji horoskopski znakovi!

S kojim je znakom najizglednije da će vam se izjaloviti dogovor? Ko će vam najduže kasniti s vraćanjem knjige, DVD-a, auta, novca? S kime ćete praviti planove koji će njegovom krivnjom propasti? Evo neslavne četvorke s kojom se preporučuje oprez!

1. Strijelac

 Strijelac živi sto na sat, ne osvrće se i ne pravi čvrste planove. Ako ste se jučer dogovorili da ćete se naći danas, u međuvremenu je u njegovom životu mogao nastupiti sijaset promjena koje su mu poremetile prioritete. Kad se dvoumi, redovno će učiniti ono što mu donosi najbrže zadovoljstvo. Neovisno o posljedicama po druge, piše “tportal“.

2. Blizanci

Radoznao je, druži se s mnoštvom ljudi i bavi nebrojenim stvarima. Ne može predvidjeti što ili ko će ih zanimati za 24 ili 48 sati, a kamoli u daljoj budućnosti. Ako insistirate da se sada opredijeli u vezi s nečim, on će vam reći bilo šta samo da vas se riješi. Obećanja su za naivce! Imajte na umu njegovu pričljivost i ne povjeravajte mu tajne.

3. Vodolija

Ima jednu životnu strast (ili fiksnu ideju) kojoj posvećuje većinu energije. Sve mu je ostalo usputna zabava ili neugodna obaveza. Rijetko dovršava ono što počne i teško održava koncentraciju na isti zadatak, temu ili osobu. Ako mu neko ili nešto dosadi, okrenut će se i udaljiti bez puno suosjećanja. Povrh svega, rado tračaju.

4. Lav

Lav će poštovati dogovore i ispunjavati obećanja onima koje poštuje. Ako je uočio da ste osjetljivi, protumačit će to kao slabost pa će se s vama poigravati. Također, ako naknadno shvati da je preuzeo obavezu koja mu ne ide u prilog, bezobzirno će je raskinuti na tuđu štetu. Lav je prije svega egoist

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box