Portal 072info

Ovo su najslabije tačke horoskopskog znaka

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Saznajte šta vas najviše pogađa, a šta je najveći problem ostalim znakovima.

Ovan
Ovan nikako ne voli naređivanja, a svako ko bi tako nešto pokušao ili im davao instrukcije šta i kako treba da rade udaljili bi se od te osobe. Ne vole nadređene niti autoritete, a pogotovo mu je teško da prihvati bilo koju vrstu kritike, pa su zato na poslu mogući česti konflikti, prenose Nezavisne.

Bik
Najgora stvar za njih je ako ih prekinete dok se odmaraju, jedu ili dirate njihove lične stvari. To će ih veoma unervoziti i upropastiti im užitak.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Blizanci
Ako nešto ne podnose to je da ih neko ućutkuje ili da im kaže da su dosadni. Problem je što često previše pričaju, a ako im skrenete pažnju mogu se ozbiljno naljutiti.

Rak
Porodica i kuća je njihovo carstvo, i sve što nema veze sa tim njih ne zanima. Najteže im pada kada moraju da obavljaju neki posao koji nema veze sa tim, pogotovo ako to moraju sami da rade.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Lav
Ne vole da pričaju o svojim finansijama, tako da izbjegavajte bilo kakva pitanja u vezi sa tim. Ne vole hvalisavce i kada vide da je neko dominantniji od njih u društvu.

Djevica
Njihov životni prostor i stil oblačenja nemojte kritikovati, na to su jako osjetljive. Takođe, kada se nešto dogovarate s njim nemojte im diktirati vrijeme i mjesto viđanja niti zanovijetati, toga se groze.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Vaga
Vage nikako nemojte nagovarati da kažu svoje mišljenje, oni će sami reći to kada budu mislili da je pravo vrijeme. Vage ne podnose svađe i prepirke, pa ako pokušate da se svađate sa njima, oni će vas jednostavno ignorisati i otići na drugu stranu.

Škorpija
Škorpije ne vole kada im se naređuje. Ako na tome insistirate, oni vas jednostavno neće poslušati, a može da se desi i da urade baš suprotno od toga šta vi naređujete, jer ne vole ultimatume. Ako Škorpije povredite znajte da teško praštaju, da ne vole laži i da nikad nezaboravljaju.

Strijelac
Ne vole obaveze, oni bi najradije radili kad im se hoće. Zatvoren prostor ih guši pa najviše vole da provode vrijeme u prirodi.

Jarac
Oni jako teško podnose tuđu neozbiljnost, jer rijetke su situacije kada su oni sami neozbiljni. Ne vole kada ih požurujete, iz jednog prostog razloga, a to je da uvjek kasne. Zato i ne vole sastanke koji su zakazani u određeno vrijeme.

Vodolija
Vodolije ne vole spore ljude koji odugovlače sa svojim obavezama. Kod Vodolije sve mora odmah da se završi, jer jednostavno ne mogu da budu mirni sa saznanjem da imaju nedovršena posla. Vodolije smatraju da život bez stresa i užurbanosti nije život. A jedina svar koje se boje je da ostanu sami, zato stalno moraju da imaju prijatelje oko sebe.

Ribe
Ribe teško podnose kada ih neko ignoriše. Ribe ne mogu da podnesu kada pomažu nekome, a ta osoba ne zna da cijeni njihovu pomoć i trud. Takođe, oni ne mogu da funkcionišu najbolje ako nemaju neki cilj ili misiju. I najbolje je da im ne smetate dok nešto rade, jer ih to veoma lako iznervira.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6