Ovo su najveći problemi žena sa velikim grudima

Žene koje imaju male grudi željele bi veće, dok one sa velikima sanjaju o nešto manjim. Muškarci uglavnom vole da su takve veličine da im kvalitetno popune dlanove. U odnosu na žene s malim grudima, koje mogu hodati i bez grudnjaka ako žele, one s velikima taj luksuz baš nikad ne mogu priuštiti. Ovo je 12 velikih problema koje imaju djevojke sa velikim grudima, piše BuzzFeed.

1. Bez grudnjaka ne mogu nikuda te osjete ogromno olakšanje nakon što ga na kraju dana skinu, a grudi napokon budu slobodne.

 

2. Dugmići na košulji baš uvijek moraju izgledati kao da će svakog časa eksplodirati od pritiska. Ako kupe košulju većeg broja to se neće događati, ali će na svim ostalim mjestima, osim na grudima, biti prevelika.

3. Rijetko uspijevaju pronaći fini, lagani, prozračni, čipkasti grudnjak u koji njihove grudi stanu i izgledaju dobro. Za njih kao da su rezervirani samo grudnjaci koji izgledaju kao da su armirani.

4. Općenito, ženama s velikim grudima broj modela grudnjaka koje mogu nositi je limitiran, kao i boje i dezeni u kojima dolaze na tržište.

5. One su željne spavanja na trbuhu, ali to ne mogu izvesti jer bi prignječile grudi – što nikako nije ugodno. Pomoglo bi jedino kad bi postojali kreveti koji u madracu imaju dvije udubine predviđene za velika prsa.

6. Grudnjak bez naramenica mogu zaboraviti, a time i haljine i majice tog tipa. Ali, neke žene ne mogu odoljeti takvim modelima odjeće jer su vrlo seksi pa ih nose iako im se naramenice grudnjaka vide.

7. Komadići hrane im ne padaju normalno kao kod ostalih ljudi – na pod ili u krilo, već pravo u dekolte. Kasnije se muče pronaći ih u grudnjaku, a da to niko ne vidi.

8. Trčanje s velikim grudima lijepo je samo muškarcima koji stoje sa strane i gledaju, ali ženama nikako nije. S druge strane, ako stave sportski grudnjak, mnoge kažu kako ih jako stišće i ne mogu normalno disati.

9. Odlaze li na spavanje u pidžami ili spavačici koja ima tanke naramenice i prilično su otvorene, događa im se da se probude, a grudi su vani, ili barem jedna od njih.

10. Vezanje pojasa u automobilu nije najugodnija radnja za žene s velikim grudima i do kraja vožnje se znaju osjećati neudobno.

11. Teško će pronaći odjeću po mjeri već su uglavnom prisiljene nositi upravo kupljene komade krojaču na prepravke.

12. Žene s velikim grudima ne mogu ležerno staviti dugački lančić oko vrata kao one s malim primjercima. Naime, ako ne paze što i kako nose, lančić bi se mogao zavući u procjep između dvije dojke.

Avaz

Prethodni članakEUROPOL: Ko su najtraženiji bjegunci iz Bosne i Hercegovine?
Sljedeći članakAko prođe novi zakon u FBiH: Sigurne kuće se gase, gdje će utočište naći žrtve nasilja!?