Ovo su novi učesnici Farme 5

Ovo su novi učesnici Farme 5

slika (7)

Lider grupe ''So Sabi'' Raul Alberto Dijas, folkeri Šeki Turković i Nela Bijanić i ''Zvezde Granda'' Džidža Stojković i Miloš Brkić učestvovaće u petoj sezoni ''Farme''!

Oni su već potpisali ugovore da se od septembra usele na popularno seosko imanje. “Alberto je veoma duhovit, zbog čega se očekuje da će biti među omiljenijim farmerima. Iako je porijeklom iz Gvineje Bisao, osjeća se kao Srbin budući da ovdje živi već 31 godinu. U Beograd je došao zbog studija, ali se brzo posvetio muzici. Oženjen je Marijom i ima ćerku Idu Katarinu”, kaže izvor.

S obzirom na to da su se “zaboravljene zvezde” poput Vesne Rivas i Saške Karanpokazale kao dobar recept za gledanost, producenti su odlučili da u šou pozovu Šekija Turkovića i Nelu Bijanić. Takođe, ljubavni parovi su oduvijek bili lijepak za gledaoce, pa će se tako na “Farmi” naći učesnici posljednje sezone “Zvezda Granda” Džidža Stojković i Miloš Brkić, koji se odnedavno zabavljaju. “Stariju gardu predstavljaće Šeki Turković (59). Dvoumio se, ali je na kraju pristao jer mu je potreban marketing zbog novog albuma. Na velika vrata vraća se i Nela Bijanić, koja se iz dugogodišnje medijske ilegale vraća novimsinglom. Prvobitan plan bio je da u šou uđu otac i ćerka, Dragan Stojković Bosanac i Džidža Stojković, ali je kompozitor to odbio, pa će pjevačica na ‘Farmu’ ući sa novim dečkom Milošem Brkićem”, kaže izvor.

Izvor: Svet.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS