Portal 072info

Ovo su osnovni savjeti za kupovinu muškog sata

muski sat
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Postoje određeni kriterijumi u izboru ručnih satova, a pored pristupačnosti nikako ne bismo smjeli zanemariti kvalitet i dizajn.

Svestrani i lijepo dizajnirani modeli satova daju nam mogućnost da ga nosimo u različitim prilikama. Ukoliko želite upravo takve karakteristike sata, najpoželjniji su oni minimalistički modeli koji će biti vaš najbolji saveznik u izdradnji fenomenalnog stila.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Satovi za formalnu odjeću

Ovi modeli satova odišu minimalističkim duhom. Inspiracija su modeli iz 50-ih i 60-ih godina, a karakterišu ih jasne linije dizajne, često dizajn rimskih brojeva i kožne narukvice u najčešće crnoj i smeđoj boji.

Crni satovi

Satovi koji imaju crnu boju kućišta, kopče i narukvice su vrlo elegantni i daju jedinstven stil svakom muškarcu. Vrlo lijepo se kombinuju kako uz odijela tako i uz ležernije odjevne komade i najčešće su inspirisane aktivnim muškarcem koji voli prirodu. Prave se od pleksiglasa i na sebi imaju veliki broj detalja i gedžeta.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Pomorski stil

Ronilački satovi i oni inspirisani jahting kulturom posljednjih godina su veoma popularni. U sebi sadrži brojne funkcije pa su idealni i za one muškarce koji su ljubitelji gedžeta. U dizajnu dominira plava boja, zanimljiv hronograf a tu su i izvanredne performanse u pogledu ronilačkih funkcija. Pogotovo su dobra nadogradnja ljetnom stilu oblačenja.

Sportska elegancija

Ovaj tip satova je kombinacija već pomenutih modela. Ujedno spadaju u kategoriju najprodavanijih jer su po pravilu pristupačni i lako se kombinuju sa različitim stilovima oblačenja. Mogu se pronaći sa hromiran, gumenim i kožnim narukvicama. Što se tiče dizajna hronografa tu je izbor vrlo širok i zavisi od vaših ličnih afiniteta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 2
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6