Portal 072info

Ovo su seks fantazije koje muškarci naprosto obožavaju

On je pažljiv, razuman, strastven i osjećate da vas voli. A povrh svega, potpuno se slažete u seksu – volite iste stvari i svaki put je nezaboravno. Možda za vas. Za njega ipak, moglo bi biti još uzbudljivije. Jer, njegove seksualne fantazije su, ipak, malo drugačije…

Gutanje
Za njega je situacija u kojoj progutate ono što on “proizvede” tokom seksualnog čina, najseksi način da mu pokažete koliko vam se dopada. Vama, međutim, vrlo vjerovatno nije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Analni seks
Za njega, ima nešto jako uzbuđujuće u činjenici da penetrira tamo gdje ne bi trebalo, odnosno gdje nije prirodno predodređeno. Ali, muškarcima je “zabranjeno voće” najslađe.

Seks u troje
Gotovo svaki frajer to želi, a isto tako gotovo svaki se plaši da vam to predloži. Međutim, kada bi znao da mu poslije ne biste pravile probleme zbog toga što je u krevetu poželio još jednu pored vas, ne bi se dvoumio ni sekunda.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

S&M fantazija
U svakom muškarcu čuči jedan Mr. Gray, glavni junak erotske sage “Pedeset nijansi siva”. Malo kože, lanaca, vezivanja, udaranja i testiranja izdržljivosti muškarcima može samo da udvostruči užitak.

Snimanje
Da, njemu je ideja o tome da vas snima dok to radite veoma uzbuđujuća, ali zna da biste vi bile opterećene samom mišlju da jednog dana to može doći do vaše porodice ili nekog od prijatelja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME