Portal 072info

Ovo su tri nepisana pravila o seksu koja trebate znati

11 89
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Seks je sjajan, zabavan, božanski, predivan… I tako bismo mogli unedogled, ali to je zapravo samo uljepšavanje stvarnosti, jer istina baš i nije toliko ružičasta… Kada je u pitanju seks, postoje neke činjenice ili pravila o kojima se ne priča, a svi ih znaju, odnosno svi su ih svjesni. Predstavljamo vam neke od njih: 

Predigra je važna – naravno da je nekad i brzinski seks super opcija i nemate uvijek vremena da provedete sate u krevetu, ali kad imate onda neka predigra bude obavezna. Između ostalog i istraživanje časopisa “Journal of Sex Research” otkrilo je da žene prvo žele predigru u trajanju od 11 do 13 minuta, a onda i 14 do 16 minuta seksualnog odnosa od trenutka penetracije. To bi značilo da ukupno seks s predigrom mora da traje bar 25 do 30 minuta kako bi užitak bio potpun. Prvi seks s partnerom nikad nije najbolji – prvi put ste goli jedno pred drugim, nemate pojma kakav je ko u krevetu. Hoće li biti dobar/a? Milion pitanja proletjet će vam kroz glavu, ali sve što treba da uradite jeste da se opustite i prepustite. Na sve gledajte kao na priliku da se još bolje upoznate, a s vremenom ćete doći do savršenstva. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Seks je smiješan – ispuštate čudne zvukove, pravite urnebesne grimase, a razne poze takođe sa sobom donose određenu dozu veselja. Kada je nešto smiješno, nasmijte se. Nemojte dopustiti da vam takve situacije budu neugdne jer one to nisu. One su normalne i događaju se svima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 5
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)