Ovo su uposlenici firme koji su poginuli u stravičnoj nesreći: Svjedoci opisali jezive detalje 

Uposlenici firme koja se bavi postavljanjem scenske opreme Aleksandar P. i Vlade M. poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Rasna kod Požege, kad se njihov kombi direktno zakucao u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera.

 Tri osobe teško su povrijeđene.

Kako nezvanično saznaje Kurir, nesreća se dogodila oko 13 sati, a u nesreći su povrijeđena još dvojica radnika, kao i vozač kamiona.

Izvor Kurira objašnjava da se u prvi mah mislilo da su u pitanju članovi muzičkog benda zbog opreme koja se nalazila u kombiju.

– U pitanju su ipak radnici jedne milanovačke firme koja se bavi postavljanjem bina – objašnjava izvor.

Kombi se prema njegovim riječima direktno sudario sa kamionom.

– Kombi u kom su se nalazili četvorica muškaraca iz Gornjeg Milanovca pokušao je da pretekne drugo vozilo koje je bilo ispred njega, preko pune linije, nije dobro procijenio i kada je prešao je u suprotnu traku direktno se zakucao u kamion. Aleksandar i Vlade poginuli su na licu mjesta – objašnjava izvor.

Prevezeni u bolnicu

– Troje ljudi teško je povrijeđeno i odmah su prevezeni u bolnicu gdje im je ukazana pomoć. Vatrogasci su morali da sjeku lim iz smrskanog kombija kako bi došli do povrijeđenih i poginulih osoba – kaže on.

Kako su za Kurir ispričali svjedoci prizor je bio izuzetno jeziv nakon nesreće.

– Sve se dogodilo na nekih 50 metara od nas. Čuo se jeziv udarac i škripa guma. Delovi kombija i kamiona leteli su na sve strane. Policija i Hitna pomoć stvorili su se tu za dva minuta, ali dvojici muškaraca nije bilo pomoći – objašnjava očevidac.

Bili zaduženi za realizaciju

Zbog tragedije otkazan je koncert Tropiko benda koji je bio zakazan za večeras u Čajetini.

– Večerašnji nastup u Čajetini odložen je zbog saobraćajne nesreće koja se dogodile članovima produkcije koja je bila zadužena za realizaciju događaja. Iskreno saučešće porodicama – navodi se u objavi Tropiko benda.