s 28
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 29, 2021 @ 9:40
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Najbolja hrvatska bacačica diska Sandra Perković uživa u ljubavi i to veoma često pokazuje na društvenim mrežama svojim pratiocima.

NER FIT

Dugo se nagađalo da je Sandrino srce osvojio njen dugogodišnji trener Edis Elkasović, inače rođeni Prijedorčanin, što se na kraju i ispostavilo tačnim. Danas su jedno u drugo zaljubljeni i svoju ljubav svima pokazuju.

Kraljica diska se sa Elkasovićem poznaje još od 2012. godine. Ovaj rođeni Bosanac je danas jedan od najtrofejnijih trenera u Hrvatskoj, usavršavao se i u SAD-u, a svojevremeno je i sam bio uspješan bacaš kugle.

Nakon što je Perković na društvenim mrežama otkrila da joj Edis pravi društvo na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji, gdje odmara već neko vrijeme, tamo je zabilježila i jedan njihov romantični trenutak.

Tekst se nastavlja nakon reklame

-Volim te do Sunca i natrag, napisala je u opisu fotografije na kojoj se ljube na plaži uz zalazak sunca.

“Predivni ste zajedno”, “Vaša ljubav neka traje vječno”, “Sjajan ste par”, neki su od komentara koje su dobili Sandra i Edis.

Neki su dodali i da su ljubomorni na Sandrinog dečka, što ne čudi s obzirom na njene izazovne fotografije koje objavljuje na Instagramu.

LIDER