Portal 072info

Ovog ljeta Brena je sebe stavila na prvo mjesto

brena lepa
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lepa Brena i Boba Živojinović još uvijek nisu završili odmor, te krstare svojom luksuznom jahtom. Kako je virus Corona onemogućio pjevačicu da se druži s publikom i pravi sjajne koncerte, ona je odlučila da se ovog ljeta maksimalno opusti i uživa.

– Moram zaista priznati da je ovaj neplanirani, veliki godišnji odmor u mom životu, došao zahvaljujući Coroni – priznala je Brena u uključenju uživo u emisiju “Grand” televizije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Ono što je bilo najljepše u čitavoj našoj priči, to je da smo plovili jednom predivnom jahtom i da smo još uvijek na toj istoj jahti. Od Monte Karla kada smo krenuli, putovali smo preko Kozike, Sardinije, Sicilije. Posjetili smo sva prelijapa mjesta koja su čuvena po svojoj ljepoti u Italiji. Preko Jadranksog mora smo se zaputili u Crnu Goru i Hrvatsku – objašnjava Brena.

Brena je priznala da je ovo ubjedljivo bilo najljepše putovanje u njenom životu, jer je bila rasterećena od posla. Iako Brena i Boba Živojinović uživaju kao nikada do sada, pjevačica kaže da joj koncerti i publika najviše nedostaju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Moram priznati da mi je ovo putovanje, jedno od najljepših u mom životu. Prvi put sam bila ratserećena od tajminga, friziranja, šminkanja i vječitog eksponiranja, tako da sam se zaista odmorila. Mnogo mi fale moje prijateljice, familija, ali najviše publika i moji koncerti – otkrila je Brena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 8
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Lepa Brena nije pokazala umijeće korištenja fotošopa

072info.com

Brena u kupaćen bez srama uzjahala muža, a on je prihvatio za ovaj dio tijela

072info.com

UMRIJET ĆE OPROSTITI JOJ NEĆE: Aca Lukas o pomirenju sa Lepom Brenom!

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)