Portal 072info

Ovu su stvari koje mušarci rade u seksu, a žene ih mrze!

Otvorena komunikacija u seksu je poželjna, no ipak rijetko tko govori baš sve partneru, najviše da mu ne povrijedi ego. Anonimne su žene otkrile što im baš ne odgovara u seksu, a njihovi su partneri su to radili ili tražili od njih. Najčešće je riječ o prolaznim vezama, a sigurno je i vezi barem dijelom presudila seksualna nekompatibilnost, piše Metro.

Bio je jedan tip koji mi se zaista sviđao, ali nešto u seksu nije valjalo. Prvo bi se ljubili i sve bi bilo savršeno, no to je bilo to od predigre. Dva puta bi mi prešao rukom po leđima, stražnjici ili grudima i tada bi odmah prešao na seks. Iz prve brzine je ubacivao u petu, nikad se nisam stigla zagrijati. Pokušala sam mu reći nešto u tom smjeru – da me više dodiruje s prstima, ljubi po vratu, grudima – ali ništa. Naprosto nije shvaćao.

Stalno mi je postavljao pitanje “sviđa li ti se to?”. O.K. da je to pitao povremeno, ali svaki put kad bi nešto napravio, praktički pomaknuo ruku, izluđivao me s tim pitanjem. Ne samo da je kvario atmosferu, već me totalno hladio jer je djelovao nesigurno s time.

Navaljivanje na seks ujutro dok se još nisam probudila najgluplja je stvar koju partner može napraviti. Hajde da se bar potrudi oko zagrijavanja dok se ne razbudim nekom masažom ili maženjem, no sve ostalo djeluje vrlo egoistično.

Isprobavanje poza koje su vjerojatno vidjeli u pornićima je apsurdno i naporno. Jedan moj partner je očito mislio kako su standardne poze predosadne, a ja ne samo da ne bi baš uživala, već sam imala osjećaj da sam na satu najnapornijeg fitnessa na svijetu.

Užasno mi je dok frajeri misle da je seksi dok te lupaju po guzici. Ne bi bilo ništa loše u tome da me malo pljesnu, no dok me snažno opali, najradije bi mu vratila šamarčinom. Ne želim se tući, već seksati, nismo sve mi ispale iz 50 nijansi sive.

Ne postoji ništa iritantnije od muškarca koji brine samo za svoj užitak, misleći da je pritom velik ljubavnik. On je završio i to je to, nema veze što nije čuo/vidio/osjetio da sam doživjela orgazam. To sam dopustila dva puta – prvi puta jer se svakom može dogoditi, a drugi put da se uvjerim – i nikad više s istim partnerom.

Nevjerojatno mi je kako neki muškarci misle kako čim požele mogu očekivati da im pružim oralni seks. Naprosto se postave svojim međunožjem ispred ženske glave. Obično su ti isti koji oralni seks pružaju ženi jednom do dva puta godišnje.

Začinjavanje seksa ne mora biti loša stvar, ali bi bilo uputno da prije popričamo o tome. Ne – ne želim kockice leda po svom tijelu dok je u stanu jedva 20 stupnjeva!

Užasno mi je dok muškarac stane s onim što radi par sekundi prije nego osjetim da ću doživjeti orgazam (a to i glasno dam do znanja). Mi nismo vi, odgađanje ne znači da ćemo moći opet za par sekundi, to može značiti i da orgazma više neće biti, osobito ako krenem razmišljati o tome.

Imala sam jednog partnera koji je pokušavao svugdje gurnuti prste, ali ne na seksi način, već kao da svira neki instrument. Od guze pa do vagine i usta – nimalo seksi, kao ni higijenski!

Dok muškarac inzistira na pozi 69 te se postavi na vrh – tako da se doslovno gušiš ispod njega.

Želja muškarca da ejakulira partnerici po licu, kosi, očima – užasno je odbojna. Imala sam jednog takvog koji me gledao u čudu kako postoji žena koja to ne voli, a isto su mi potvrdile brojne prijateljice.

Podijelite članak