Pacovi pojeli 500 kilograma zaplijenjenog kanabisa?

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pacovi u sjevernoj Indiji “osumnjičeni” su da su pojeli stotine kilograma kanabisa zaplijenjenog u brojnim policijskim racijama.

“Pacovi su male životinje i ne plaše se policije”, piše u sudskim dokumentima grada Matura iz države Utar Pradeš, nakon što lokalna policija nije uspjela da obezbijedi 200 kilograma zaplijenjenog kanabisa kao dokaz tokom suđenja.

Sudska dokumenta navode da je od policije zatraženo da obezbijedi 386 kilograma, ali je tužilaštvo objelodanilo da bi više od 700 kilograma marihuane, uskladišteno u brojnim stanicama širom grada, moglo da bude opasnosti od pacova.

ČITAJ JOŠ:  Cijene hrane u cijelom svijetu najviše u posljednjih deset godina

A ovo, navodno, nije prvi put da se ovakav problem javlja. Tokom saslušanja, policija Mature optužila je glodare da su uništili više od 500 kilograma zaplijenjenog kanabisa.

“Postoji problem sa pacovima u skoro svim policijskim stanicama. Zbog toga moraju da postoje pravila kako da se kanabis čuva”, istakao je Sud.

Međutim, svjedočenja o tome kako je tačno došlo do ovakvog spleta događaja i navodnog nestanka kanabisa prilično su nejasna.

Govoreći pred sudom, policijski nadzornik Martand Prakaš Sing rekao je za Si-En-En da su kanabis uništile kiše i poplave, a ne pacovi.

ČITAJ JOŠ:  S više od tri tone eksploziva srušili tornjeve visoke 103 metra

Ukoliko su zaista pacovi krivi, najvjerovatnije sada lješkare. 

RTS

GODISNJICA
MARKETING