Portal 072info

PALE MASKE U DEJANA TALK SHOW U subotu o maloj školi oftamologije, nedjelja rezervisana za reality zvijezde

Ukućani Velikog Brata i Big Mama House gosti su u nedjeljnom Dejana talk show. Među njima je i Stefani Banić koja je otkriva zašto se zapravo seksala s Ervinom Mujakovićem. Subota je rezervisana za malu školu oftamologije.

23.01.2016. MALA ŠKOLA OFTAMOLOGIJE             

Kroz malu školu oftalmologije tokom proteklih godina, u Dejana talk show mogao se saznati veliki broj tajni našeg oka. Doktori, vrhunski specijalisti SPECIJALNE BOLNICE SVETI VID  razotkrili su čarobni svijet oftalmologije i  pokazali su brojne situacije kada ova ustanova mijenja ljudsku sudbinu u bolju i sretniju. Dejana talk show ove subote 23.01.2016. od 17:30h.

24.01.2016. REALITY ZVIJEZDE

Postoje oni periodi u životima ljudi, koji ih preokrenu naglavačke, koji skrenu sa puta kojim se kreću, na neki sasvim novi kolosjek…

Ovonedjeljni gosti Dejane Rosuljaš su za samo nekoliko nedjelja potpuno promijenili svoje životne priče, i našli se u centru interesovanja široke javnosti, zahvaljujući sopstvenoj hrabrosti, talentu, možda i egzibicionizmu… ali i magičnoj moći televizije, kao najmoćnijeg medija koji je čovječanstvo izmislilo…Oni su reality zvijezde učesnici Big Mama House i učesnici posljednjeg Velikog Brata.

Jedna od najkontrovrznijih učesnica posljednjeg Velikog Brata, Stefani u emisiji otkriva zašto se zapravo seksala sa Ervinom.

 – Bila sam pijana i ničeg se nisam sjećala, ali kad je već cijeli Balkan vidio kako se seksam s Ervinom, napravila sam to opet da se i ja mogu sjećati.

Nedjeljno izdanje Dejana talk showa je na programu OBN TV  od 17:30h.

Podijelite članak