jennifer Lopez e1638029993738 750x440 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 28, 2021 @ 6:10
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Dženifer Lopez sa početka karijere, Dženifer, inače, pažnju medija privlači zbog burnog ljubavnog života, ali ni ova obajva nije prošla neopaženo.

Planterarno popularna glumica, pjevačica, plesačica i filantrop, slavna Dženifer Lopez u fokusu medija često se nalazi i zbog svog burnog ljubavnog života, brojnih vjerenika, muževa, a sada i zbog velike obnovljene ljubavi se Benom Aflekom.

Ben Aflek i Dženifer Lopez bili su u ljubavnom odnosu u periodu od 2002. do 2004. godine, a u tom periodu pjevačica i glumica bila je vjerena dijamantskim prstenom čija vrijednost se procijenjivala na nevjerovatnih 2,5 miliona dolara. Ljubav je pukla neposredno pred samo planirano vjenčanje, da bi ponovo bila obnovljena ove godine.

Lopez je tokom godine dobila dvije nominacije za Gremija, dva latinska Gremija, tri američke muzičke nagrade. Procjenjuje se da je do danas širom svijeta prodala 55 miliona nosača zvuka. Bilbord ju je stavio kao 27. mjesto najuspješnijih izvođača tokom 2000-ih. Jedan je od članova žirija u šou American Idol. Njen lični život i ljubavne romanse, privukli su pažnju publike.

Tekst se nastavlja nakon reklame

LIDER