PANDEMIJA DIKTIRA NOVA PRAVILA: U trećem krugu “Zvezda Granda” žiri razdvojen staklom

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Treći krug “Zvezda Granda” počinje večeras uz poštovaje mjera zaštite i bezbjednosti od korona virusa. Pored toga što su članovi žirija razdvojeni pleksiglasom i ne mogu da se dodiruju, mnogi su došli sa zaštitnom opremom na snimanje.

Voja Nedeljković će nositi vizir, dok je Dragan Stojković Bosanac odlučio da koristi i masku i rukavice.

S obzirom da je doktor za muziku prošle godine imao operaciju srca, želi da bude odgovoran prema sebi i drugima. Đorđe David i dalje hoda uz pomoć štaka, ali ga to nije spriječilo da se potpuno posveti svojim kandidatima i održi mentorske časove. Popularni roker će gips skinuti tek 11. juna tako da će morati još malo da izdrži.

Iako je nedavno imala težak životni period, Viki Miljković izgleda nikad bolje. Pjevačica je priznala da je krenula da se hrani zdravo tokom karantina, a rezultati su vidljivi.

Jelena Karleuša ponovo je plijenila svojim izgledom i ovom neobičnom odjevnom kombinacijom koja joj odlično pristaje.

U trećem krugu “Zvezda Granda” učesnici će odmjeriti pjevačke snage u duelima. Pet glasova je potrebno za direktan prolazak u četvrti krug, četiri, tri i dva glasa za baraž, a ko dobije samo jedan ili nijedan glas ispada. Ukoliko u duelu oba takmičara dobiju maksimalan broj glasova, odlučivaće se ko prolazi dalje preglasavanjem.

grand.online