Portal 072info

Pantić: BiH ide na EP, što se Srbije tiče – bolji fudbal se igra na Kosovu

sa johan sattler clf 071020 00 14 09 24 Still005
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Milojko Pantić, legendarni fudbalski komentator, rekao je u Pressingu na N1 da je ubijeđen da će reprezentacija Bosne i Hercegovine ići na Evropsko prvenstvo. S druge strane – nije ubijeđen u prolaz Srbije protiv Norveške. Kazao je i to da se trenutno bolji fudbal igra i u Sloveniji i u Crnoj Gori, pa čak i na Kosovu.

“I ja sam ubijeđen da će Zmajevi ići dalje, ići na Evropsko prvenstvo. Ne samo zato što što imaju igrače u najboljim klubovima, nego zato što imaju i stručnjaka, gospodina van kategorije – Duška Bajevića. Bajević se proslavio u svetu”, rekao je.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“A koga ima Srbija. Orlovi slomljenih krila. Jedno krilo imaju, Slavišu Kokezu. Postavio je politički podobnog selektora Tumbakovića. Tako što je Tumbaković kao selektor Crne Gore odbio da vodi reprezentaciju protiv Kosova. A kao da nije znao kada je bio žreb – znao i je bio je prisutan da je Kosovo u toj grupi. Čekao je dan uoči utakmice. On i dva igrača, Crnogorca, napustili su reprezentaciju. Posle par nedelja je postavljen za selektora”, rekao je Pantić.

Na pitanje – zašto nema euforije prije utakmica baraža – Pantić je kazao:

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

“Tačno je da se Srbi dele od Karađorđevića i Obrenovića, komunista i kralja, Crvene zvezde i Partizana. Kada je selektor iz Zvezde – armija navijača Partizana je protiv i obratno. Atmosfera koja nema euforije je jer se ljudi bore za egzistenciju”, izjavio je.

Hrvatska je vicešampion svijeta i bez ikakve dileme je najbolja reprezentacija u regionu, konstatovao je Pantić i dodao:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

“Ubeđen sam da će se BiH plasirati. Bolji su od Severne Irske. Što se Srbije tiče, bolji fudbal se igra u Crnoj Gori, Sloveniji i na Kosovu”.

N1


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 3
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6