AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Sponzorisana objava

Maca Diskrecija, očigledno poučena pređašnjim iskustvom, odlučila je da ovoga puta ne gubi vrijeme i maksimalno iskoristi svoje reprizno učešće u rijalitiju Parovi koje u programu OBN TV možemo pratiti svaki dan od 22 sata.

Iako je i tokom učešća u prvoj sezoni imala svojih eksplicitnih momenata, starleta koja je nakon toga i propjevala, nije išla do kraja. Zato je sada odlučila da ispravi “grešku”, pa je već prve večeri zaskočila manekena Nikolu Paunovića, iz Cecinog spota za pesmu “Ljubav fatalna”.

Za početak je samo simulirala seks, ali Maca i Nikola su jutros i “obavili radnju”, što je objavljeno i na zvaničnoj Fejsbuk stranici Parova.

Druga učesnica realityja “Parovi” skandalozna Miljana Kulić iz Niša je odmah u startu rekla da ima pripremljenu taktiku za svoje učešće i da je došla u luksuznu paru kako bi pobjedila i osvojila 100.000 evra.

Pevačicu Sašku Karan je posebno zanimalo na šta bi ona potrošila toliko novac, a njen odgovor je šokirao i iznenadio ostale učesnike.

– Ako bih pobedila u “Parovima” 100.000 evra bih potrošila da nadogradim mozak. Sve bih na to potrošila – rekla je mrtva ozbiljna Miljana pokazavši „zavidan“ nivo inteligencije.

A pjevačica i spisateljica iz Hrvatske Slađana Petrušić, poznata po hit pesmi „Uđi mi duboko“, takođe je uspjela da ostavi u šoku skoro sve cimere u luksuznoj vili reality show-a „Parovi“.

Naime, Slađu je Miljana Kulić u „Igri istine“ pitala kada je poslednji put imala seksualni odnos, a Slađa je nakon dugog odbijanja pristala da da odgovor.

Njen odgovor je mnoge njene cimere šokirao, jer je znaju kao itekako slobodnu devojku.

– Bila sam 4 godine u emotivnoj vezi sa jednim čovjekom, kojeg sam veoma voljela, ali nažalost, raskinuli smo i ja sam iz te veze izašla jako povrijeđena. Poslije njega nisam naišla na muškarca koji bi u meni probudio nešto slično što sam osjećala prema njemu, te nisam ni imala seks nakon njega. Od našeg raskida prošle su dvije godine – rekla je Petrušićeva, a onda su je pevačica Dušica Grabović i Zorica Dukićoptužile da laže, uz obrazloženje da ne postoji djevojka koja ima između 20 i 35 godina, a da toliko dugo nije upražnjavala seks.

Najgledaniji show na Balkanu u programu OBN TV možete pratiti svaki dan od 22 sata.