Portal 072info

Par trikova kako da smršate do mora za par dana

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako tek treba da idete na ljetovanje, a liniju niste doveli do savršenstva, ne očajavajte, jer nije sve izgubljeno. Mnogi misle da mršavljenje mora da predstavlja dugotrajan proces, tokom kojeg je nužno mučiti se da bi se stiglo do rezultata. Međutim, tajna uspjeha krije se u svakodnevnim rutinama i sitnicama.

Donosimo vam pet malih odricanja uz koje možete smršati i otopiti masnoće za samo par dana.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Čaj umjesto kafe

Iako kafa sama za sebe nije kalorična, vaši omiljeni dodaci poput šećera i mlijeka sazlužni su za unos dodatnih kalorija koje vam nisu potrebne.

Umjesto kafe ispijte šolju zelenog ili crnog čaja, toplog ili hladnog. Oni će vas razbuditi istom snagom, ali će pritom očistiti vaše telo i ubrzati varenje i razgradnju masnoća.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Držite dijetu dva dana u nedjelji

Izbacite ugljene hidrate poput tjestenine, hljeba, pirinča ili krompira iz svog jelovnika samo dva dana u nedelji. Umjesto ovakvih priloga pripremite kuvano povrće i već ste uradili mnogo za svoje telo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Žvaćite žvaku

Svaki put kada se zaželite neke grešne grickalice ili slatkiša između obroka popijte čašu vode i posegnite za žvakaćom gumom, onom bez šećera. Žvaka će trenutno zadovoljiti vaše potrebe za slatkišima, a na taj način ćete preskočiti barem 2-3 nezdrava unosa kalorija dnevno.

Zagrijte prostoriju

To ne znači da bi tokom ljeta trebalo da upalite grijanje, već samo da ne pretjerujete sa klima uređajem. Niže temperature otvaraju apetit i želju za žvakanjem i grickanjem, dok se tokom vrućina želja za hranom značajno smanjuje-

Pješačite

Tokom ljeta jutarnje šetnje su prijatne, ali i vrlo korisne. Prisilite se i parkirajte se dalje od mjesta gdje radite ili, ako vam nije predaleko, uputite se na posao pješice.Samo 10 minuta kretanja tokom dana pomoći će vam da skinete masne naslage i što pre skinte sav taj neželjeni višak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

NN

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6