PARALIJA-SOLUN: Proslavite 8. mart na drugačiji način za samo 238 KM

ParalijaSolunBISSTOURS

Paralija je ljetovalište u Grčkoj. Nalazi se 4 kilometra od mjesta Katerini u podnožju planine Olimp. Ima pjaščanu plažu dugu oko 3 kilometra koja se proteže sve do susjednog mjesta Olimpik bič. Paralija je u posljednje vrijeme jako popularna turistička destinacija. Za one koji žele vidjeti drugu grčku prijestolnicu Solun od Paralija će u ugodnoj vožnji bogatim grčkim arhipelagom biti za samo jedan sat.

Solun (grčki: Θεσσαλονίκη, latinično: Thessaloníki) je drugi po veličini grad u Grčkoj. Grad poznat po mnogobrojnim spomenicima i zgradama iz bizantskog i otomanskog razdoblja ( Bijela kula, Aristotelov trg, Trg Aleksandra Makedonskog, Rimska kupatila, Turska kupatila, Galerijev slavoluk, Rotunda-najstarija zgrada u središtu Soluna, Trg Aya Sofija, Hipodrom ) i još mnogo toga…

Jedinstvena prilika da osjetite ljepotu egeja i da se upoznate sa bogatim kulturnim nasljeđem drevene Grčke…

1.DAN : 06.03.2014 (Četvrtak ) BiH:
Polazak iz Sarajeva u 17.30 h ispred Zemaljskog muzeja. Polazak iz Zenice u 19.00 h ispred hotela Internacional … Vožnja preko Doboja-Tuzle-Orašja-Beograda-Niša.

2.DAN: 07.03.2014 (Petak) BiH – Solun:
Nastavak vožnje od Niša-Kumanova-Gevgelije-Evzoni. Dolazak u Paralije u prijepodnevnim satima. Smještaj grupe u hotel. Kraći odmor. Fakultativno: Posjeta Katerinima. Shopping, razgledanje prelijepog primorskog gradića.Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN : 08.03.2014 (Subota):
Doručak. Nakon doručka Fakultativno: Posjeta Solunu: (Bijela kula, Aristotelov trg, Trg Aleksandra Makedonskog, Rimska kupatila, Turska kupatila, Galerijev slavoluk, Rotunda-najstarija zgrada u središtu Soluna, Trg Aya Sofija, Hipodrom). Povratak u hotel. Fakultativno Osmomartovsko veče: grčko veče. U prelijepom ambijentu grčkog kluba u Paralijama nudimo Vam nezaboravan provod uz grčki folklor koji će Vas do kraja večeri, sigurno podići na noge. Uživajte u grčkim specijalitetima i domaćem vinu uz zvuke buzukija. Ponesite sa sobom dijelić atmosfere koju nudi ovo veče kao nezaboravnu uspomenu sa ovog putovanja Noćenje.

4.DAN: 09.03.2014 (Nedjelja) Solun -BiH:
Doručak. Napuštanje hotela u 10,00 h. Vožnja od Paralija preko Evzonija-Gevgelije-Niša-Beograda do odredišta.
Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima.

5.DAN: 10.03.2014 (Ponedjeljak ) BiH:
Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima.

HOTEL: ERATO 3*** www.erato-holidays.gr
CIJENA ARANŽMANA ½: 238,00 KM
DOPLATA SINGLE: 50,00KM/dan
DJECA: Do 5 god 50 %, Do 12 god 30 %

Aranžman obuhvata

– prijevoz autobusom visoke turističke klase, 
– smještaj u hotelu sa 3**** 2 noćenja s doručkom,
– razgledanja prema programu,
– lokalni vodič za Solun ,
– pratilac grupe tokom putovanja,
– pripremu, organizaciju i garanciju putovanja.

Aranžman ne obuhvata

– ulaznice za objekte koji se posjećuju tokom razgledanja, 
– putničko zdravstveno osiguranje 8,00 KM/putnik
– osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo) 50,00 KM/putnik,
– dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom,
– Troškove lične prirode (piće,dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.). 

Doplate-FAKULTATIVNI IZLETI: minimum prijavljenih 25 osoba

 Posjeta Katerinima – 15 € 
 Posjera Solunu – 15 €
 Osmomartovsko veče – 35 €

Dočekajte 8. mart – Dan žena u Paraliji-Solunu, a gdje vas po veoma pristupačnoj cijeni vodi eminentna turistička agencija “BISS-TOURS” i to za samo 238 KM. U cijenu aranžaman uključen je prijevoz autobusom visoke turističke klase, smještaj u hotelu Paralija sa 3*** na bazi dva noćenja sa doručkom. U okviru programa razgledajte i posjetite sve znamenitosti ovog prekrasnog grada uz pratioca grupe koji će vas upoznati sa svim informacijama koje do sada niste znali. Pored toga, agencija “BISS-TOURS” svojim klijentima obećava pripremu, organizaciju i garanciju putovanja. Više informacija potražite na oficijelnoj stranici BISS-TOURS-a www.biss-tours.ba ili ih kontaktirajte na broj telefona: 032/245-451 (Zenica) i 033/236-620 (Sarajevo).

Neka vam predstojeći praznik bude drugačiji, iskoristite nesvakidašnju priliku i kontaktirajte agenciju već danas.

ParalijaSolun