Portal 072info

PAROVI Večeras od 20 sati u programu OBN TV počinje najgledaniji show u regiji

Večeras od 20 sati u programu OBN TV počinje najgledaniji show u regiji koji ruši sve tabue „Parovi“ Zagarantovano najbolji zabavno humoristički program, jer, ovo je šou koji je pomjerio sve granice i razbio sve stereotipe. Njih 22 pokušaće da osvoji gledaoce “OBN” televizije i da se bori za glavnu nagradu, koja iznosi do 100.000 eura. 

Pored pobjednika prethodne sezone ovog šoua, pojaviće se i kaskader Uroš Ćertić, pevačica Ivana Elektra, Zorica, Miljana Kulić, koja je izbačena iz rijalitija „Hotel Maldivi“ koji takođe možete pratiti u programu OBN TV.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Veliku pažnju medija i muškaraca vjerovatno će privući hrvatska starleta Ava Karabatić, koja je najavljivala da će obilježiti ulazak u četvrtu sezonu rijalitija jer će se pojaviti u do sada neviđenom izdanju. Kofere je spakovao i Miki Đuričić, Ekrem Jevrić, koji će ovog puta dati sve da se izbore za glavnu nagradu.

Šuška se da će se u narednih mesec dana u vilu useliti i Marinkovićeva devojka pevačica Gorana Babić, poznati kantautor iz Sarajeva kao i pjevačica koja je svojevremeno bila i na Evroviziji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najbolja zabava večeras od 20 sati starta na OBN TV!

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME