PEDOFILIJA PO STAROM: Nova grupa ”najveće drolje” skupila 40 hiljada lajkova!

Podijelite vijest

fb str

Fejsbuk stranica koja je objavljivala provokativne fotografije djevojaka iz naše i susjednih zemalja, po svemu sudeći ponovo se vratila na staro. Niko od nadležnih nije reagovao.

Skandalozna Fejsbuk grupa “Najveće drolje osnovnih i srednjih škola” ponovo je aktivna na Fejsbuku i nastavila je po starom – da objavljuje fotografije djevojaka nazivajući ih “droljama”.

Stranica koja je objavljivala provokativne fotografije maloletnih djevojčica iz naše i iz susjednih zemalja, sa njihovim imenom i prezimenom, sada ima oko 38.000 lajkova.

U opisu stranice navodi se izjava kriminologa za jedan medij u kojoj se navodi da “djevojčice nitko nije potajice fotografirao i kasnije zloupotrebljavao te slike, već su one same svoja obnažena tijela postavljale na društvenu mrežu” pa da elementi krivičnog dijela ne postoje i da policija tu ne može da učini ništa.

Maloljetnik iz Hrvatske, koji je prvobitno pokrenuo ovu stranicu, nakon pritisaka koji su nastupili, ugasio je stranicu.

– Ugasio sam stranicu dok se strasti ne smire. Ali ne mogu mi ništa jer ne kršim zakon – napisao je na uvredljivoj stranici “Najveće drolje osnovnih i srednjih škola” njen administrator – Renato E. (17) iz Novske.

Administratori su u opisu stranice pozvali sve korisnike ove društvene mreže da slanjem novih eksplicitnih fotografija daju svoj doprinos grupi. Niko od nadležnih se još nije oglasio povodom ove skandalozne stranice. Da li će iko da reaguje?

Telegraf