Screenshot 1 110
AUTOR: H.D.
DATUM: kol 26, 2021 @ 9:10
KATEGORIJA: Sport / Svijet
FIXGEHALT

Prvi čovjek Real Madrida Florentino Perez kaže da je PSG na nepristojan način odbio njihovu prvu ponudu za Kyliana Mbappea koja je iznosila 160 miliona eura. Perez se kratko javio španskim medijima i rekao da je PSG brzo odgovorio na njihovu ponudu, ali da je njihov odgovor bio nepristojan.

NER FIT

“PSG je već odgovorio na našu ponudu za Kyliana Mbappea i njihov odgovor je bio nepristojan”, rekao je Perez, a prenosi Fabrizio Romano. Podsjećamo, ranije je direktor PSG-a Leonardo rekao da je klub odbio ponudu od 160 miliona eura jer je to daleko od onog što francuski klub za svog najboljeg igrača traži. “Zvanična ponuda Reala je daleko od onog što mi želimo, to je negdje oko 160 miliona eura, a to je manje od onoga što smo mi platili za njega 2017. godine”, rekao je Leonardo i s druge strane dodao:

“Čini mi se da je to njihova strategija da od nas dobiju negativan odgovor, a onda da pokažu da su uradili sve da potpišu Mbappea. Nakon toga će čekati godinu dana i uzeti ga besplatno”, rekao je Leonardo.

Mbappe je 2017. godine prešao iz Monaca u PSG u transferu vrijednom 180 miliona eura, a do kraja ugovora ostalo mu je još godinu dana.

Tekst se nastavlja nakon reklame
LIDER