Portal 072info

Pet darova koje ne žele dobiti mladenci na svadbi

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Počela je sezona svadbi i mnogi vjerojatno razbijaju glavu razmišljajući o tome što će pokloniti mladencima. Kako bismo vam olakšali odabir, donosimo vam popis poklona koje ne biste trebali darivati mladencima.

1. Poklon koji odgovara samo jednoj polovici para
Uvijek birajte poklone koji će se svidjeti paru, odnosno izbjegavajte podilaženje mladenki ili mladoženji. Najbolji poklon je onaj koji mladenci mogu podijeliti i u kojem mogu zajedno uživati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2. Poklon za koji će mladenci morati izdvajati novac
Izbjegavajte računala ili telefone s internet pretplatom i bilo kakve druge slične poklone za koje će mladenci u budućnosti morati izdvajati novac. Ako znate da žele takav poklon, prije svadbe dogovorite s njima detalje i organizrajte obročno plaćanje koje ćete vi podmirivati.

3. Poklon koji ne odgovara životnom stilu mladenaca
Neprikladan dar poslat će poruku da uopće ne poznajete par ili se jednostavno niste dobro ‘pripremili’ i razmislili o tome što ćete im pokloniti. Obratite pažnju na njihov životni stil, kakve aktivnosti vole, čime se bave u slobodno vrijeme i na temelju toga odlučite što će biti vaš dar.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. Poklon koji se može ‘pokvariti’
Ne poklanjajte poklone u koje ste dodali i kakav lako ‘kvarljiv’ element poput cvijeća ili čokolade. Postoji velika šansa da mladenci neće pregledati sve darove neposredno nakon svadbe, a niti jedan par ne želi da ih nakon medenog mjeseca dočeka hrpa ‘smeća’.

5. Poklon koji nešto insinuira ili šalje ‘krivu’ poruku
Obavezno izbjegavajte poklone koji mladencima šalje bilo kakvu poruku o njihovoj zajedničkoj budućnosti. To se posebno odnosi na dječju odjeću ili bilo kakvu opremu za bebe. Čak i ako biste im to željeli pokloniti u šali, imajte na umu kako je bolje da vaš poklon bude koristan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija