Portal 072info

Pet gluposti o muškarcima u koje žene vjeruju

Mnoge neistinite priče kruže oko toga šta muškarci vole ili ne vole, a neka od mišljenja koja su se ustalila, u stvari imaju jako malo veze sa stvarnim stanjem stvari. Evo pet stvari za koje žene misle da su istinite kada su muškarci u pitanju, a zapravo uopšte nisu tačne.

1. Muškarci žele ženu koja se druži s momcima

Možda je ovo normalno u srednjoj školi, na fakultetu. Ali to su godine kada možete da se družite sa momcima u velikoj grupi, da pronađete muške prijatelje, ali i da se ponašate kao da su ljubav i posvećenost blesave stvari.

Ali, niste više u srednjoj školi, sada ste odrasli, a zreli muškarci žele zrele žene. Muškarci se zaljubljuju kada osjete da ih žena mijenja, pretvara u boljeg čoveka, a najbolji način da to uradi jeste da bude otmena, elegantna, samouvjerena, ali i da ne prihvata druženje sa momcima, umjesto veze sa muškarcem.

2. Muškarci ne vole emotivne žene

Konstantno kruže priče da se muškarci zatvaraju kada žena pokaže emocije, zbog čega se žene onda zatvore, pa čak ni ne zaplaču. U svakom slučaju, muškarci ne vole emotivne žene, tačnije, oni ne vole kada žena ne umije sa sigurnošću da kontroliše svoja osjećanja.

Ono što muškarci vole jeste da ste razumljivi, da kapiraju ono što izlazi iz vaših usta, kako bi oni mogli da vam pomognu da se osjećate bolje. Kada je čovjek u stanju da ublaži osjećanja ljepšeg spola, on se osjeća kao da je na vrhu svijeta, ali kada ste preplavljeni suzama bez razloga, onda to osjeća kao svoj llični neuspjeh.

3. Muškarac voli mistične žene

Ovo je jedan od najvećih nesporazuma u svijetu ljubavnih veza. Muškarci ne žele da budu ostavljeni pa da se pitaju ko si ti ustvari i šta ste zapravo vas dvoje radili.

Žena ne treba da dozvoli da se muškarac osjeća pored nje nesigurnim. Treba da navede muškarca da osjeća da mu je s njom zanimljivo, jer osjećaj nesigurnosti neće dovesti do ljubavi.

4. Muškarci ne vole pametne i duhovite žene

Postoji vrijeme i mjesto za određene vrste viceva. Ako su vaše šale pakosne i jednostavno nisu smiješne, onda morate da se vratite korak unazad i da bolje pogledate oko sebe. Muškarci žele da se osjećaju emotivno sigurno sa ženom i da imaju dobar provod sa njom. Ako ga vaš smisao za humor stavlja u odbranu, onda on neće cijeniti vaš humor.

5. Muškarci vole samo ono što ne mogu da imaju

Zrela, posvećena i prijatna osoba koja traži ženu s kojom će osnovati porodicu, neće biti u potrazi za ženom koja ima “kratku suknju”. On želi da zna mnogo više o vama. Muškarci koji samo žele ono što ne mogu da imaju su neodgovorni momci.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box