Portal 072info

Pet iskrenih priča žena koje su varale muževe: Posao mu bio važniji, nikada nije bio tu za mene

Nakon godinu dana braka, žena je saznala da je muž vara, pa je pomislila da joj nešto fali i da nije dovoljno dobra, a preljub je počinila tražeći potvrdu da je još uvijek privlačna drugim muškarcima.

Kada u braku dođe do prevare, to u najvećem broju slučajeva vodi do uništenja odnosa, a nerijetko i do razvoda, piše “Kurir“.

Kako god da bračni partneri odluče da se nose s takvom situacijom, prvo pitanje na koje svaki supružnik koji doživi izdaju te vrste želi znati, jeste Zašto.

Ovih 5 žena je za američko izdanje magazina Elle iskreno je odgovorilo zbog čega je počinilo preljub, kao i lekcije koje su iz toga naučile.

1. Bio je nasilnik, željela sam utjehu

“Od dana kada sam se udala za njega, shvatila sam da je to greška” – priznaje 50-godišnja Elizabeth.

“Bio je nasilnik, želio je kontrolirati svaki moj pokret, kao i da dam otkaz i posvetim se samo njemu” – priča ona i dodaje da ga je prevarila nakon godinu dana braka sa svojim kolegom.

“Shvatila sam da sam zaljubljena u njega, ali i kako je dobar osjećaj kada si s nekim tko te voli i poštuje zbog toga tko si, a ne zbog toga što želi postati” – iskrena je Elizabeth. Ova prijevara dala joj je hrabrosti da podnese zahtjev za razvod i zauvijek napusti nasilnika i lošu vezu, a sada je sretno udana za divnog čovjeka.

“Volimo činimo jedno drugo sretnim i ne pokušavamo promijeniti jedno drugo, a to je najvažnije” – zaključila je Elizabeth.

2. Stalno smo nešto zamjerali jedno drugom

Kada se Vanesa udala za svog supruga, jedva su čekali da dobiju dijete, ali nakon vjenčanja ona je promijenila mišljenje.

“Zavolela sam novi posao, smatrala sam da nije trenutak da imamo djecu, ali on je bio povrijeđen time i počeo je stalno mi prebacuje” – priča 28-godišnja žena. Počeli su se svađaju, ona je njemu prebacivala zato što joj stalno prebacuje za iste stvari i stalno su povređivali jedno drugo. A onda se jedne noći dogodilo nešto, za Vanesu vrlo uvredljivo:

“Vodili smo ljubav, a onda sam primijetila da on pokušava krišom da skine kondom. To je bio kraj njenog seksualnog života” – kaže ona. Nedostatak intime i seksa naveo je Vanesu da prevari muža i to s muškarcem kojeg je upoznala preko interneta.

“Bili smo u vezi oko godinu dana, a završilo se kada me je suprug uhvatio u prijevari” – priznaje Vanesa. Nakon toga, složili su se da oboje idu kod psihoterapeuta i zajedno i odvojeno, a ona je naučila da su za nesretni brak krivi oboje.

3. Bilo mi je dosadno

Barbara je živjela američki san. Živjela je sa svojim suprugom i dvoje djece u elitnom naselju, luksuznoj kući i izobilju, ali je bila nesretna.

“Moj suprug je dobar čovjek, ali dosadan” – kaže tada 35-godišnja Barbara, koja je ubrzo upoznala Boba dok je bila na poslovnom putu.

“Odmah smo se dopali jedno drugom i razmijenili brojeve telefona. Uskoro sam odlučila da odem u Australiju kod njega kako bismo završili tu platonsku vezu, ali sam se umjesto toga zaljubila” – iskrena je ona. Tada je napustila Ameriku, muža, posao, sve, kako bi s Bobom počela novi život u Australiji. To je bilo prije 25 godina i Brabara svoju preljubu vidi kao ključnu prekretnicu u njenom životu. Sa Bobom ima petero djece i desetero unučadi.

4. Bio je radoholičar

Tijekom deset godina, Emily je izgradila život neovisno od svog supruga, jer on nikada nije bio tu. Bio je potpuno obuzet i iscrpljen poslom, za mene nije ostajalo ništa.

“Ja sam bila posvećena obitelji, ali znala sam da ne želim da mi takav biti cijeli život” – priča Emily. Jedne noći upoznala je Toma i završila s njim u krevetu.

Nakon nekoliko tjedana viđanja s njim, podnijela je zahtjev za razvod, a dvije godine kasnije udala se za Toma. Na žalost, nakon samo mjesec dana braka, Tom je preminuo od srčanog udara.

“To što sam upoznala Toma je ujedno i najbolje i najgore što mi se ikada dogodilo. Došao je u moj život i probudio me, pokazao da je život divan, ali i da svaki trenutak sreće može biti oduzet” – zaključuje Emily.

5. Prvo je on mene prevario

Lena je bila u braku samo godinu dana kada je saznala da ju je suprug prevario.

“Bila sam veoma ljuta, ali i povrijeđena jer sam se osjećala kao da nisam dovoljno dobra za njega, da meni nešto nedostaje čim on traži druge žene” – kaže 33 godišnja žena. Pomiješane emocije navele su je da iz osvete počini isto što i njezin suprug, ali i zato što je tražila neku potvrdu za sebe:

“Željela sam znati da li sam i dalje privlačna drugim muškarcima” – priznaje Lena.

Kada je njezina preljuba otkrivena, par se rastao, ali su nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti počeli idu u bračno savjetovalište kako bi pokušali spasiti svoj brak.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box