Portal 072info

Pet loših navika koje vode do obješenih grudi

Godine i stil života najviše utječu na njihov izgled, no kad već ne možemo zaustaviti starenje, barem možemo eliminirati najčešće uzročnike njihova starenja

Ako si jedna od onih žena koje cijeli život provode na yo-yo dijetama, tvoje grudi sigurno pate.

JESTE li znali da je jedno istraživanje provedeno u Californiji pokazalo da grudi stare 2 do 3 puta brže od ostatka našeg tijela?

Godine i stil života najviše utječu na njihov izgled, no kad već ne možemo zaustaviti starenje, barem možemo eliminirati najčešće uzročnike njihova starenja.

1. Pušenje

Zbog pušenja tvoja koža gubi elasticitet i brže stari što ćeš prvo zamijetiti na grudima, a zatim na licu.

2. Sulude dijete

Ako si jedna od onih žena koje cijeli život provode na yo-yo dijetama, tvoje grudi sigurno pate. Kad u kratkom roku izgubiš velik broj kilograma, grudi počinju visiti no zaista je upitno hoće li se ikad vratiti na prvotni oblik, čak i kad se udebljaš…Mršavi zdravo i postupno.

3. Krema za sunčanje

Ako izbjegavaš kremu za sunčanje na ovom području, koža na dekolteu dobit će pjege i bore te izgubiti elasticitet. Čak i ako se ne sunčaš u topless izdanju, dobro namaži grudi prije odlaska na plažu.

4. Krivi grudnjak

Košarice i naramenice koje ne pružaju adekvatnu podršku tvojim grudima, bile one male ili velike, utjecat će na njihov izgled pa se itekako isplati uložiti novac i vrijeme u pronalazak nekoliko dobrih grudnjaka.

5. Intenzivna tjelovježba

Dok su intenzivne kardio vježbe odlične za tvoj struk – baš i ne pomažu izgledu tvojih grudi. Baviš li se vježbanjem koje uključuje puno skakanja, dobar sportski grudnjak je must have!

Podijelite članak