Portal 072info

Pet muškaraca koji su noćna mora vašeg dečka

Iako je vaš momak ili muž osoba puna samopouzdanja, ipak mu neće biti svejedno kada su u blizini ovi vama veoma važni muškarci.

Vaš tata
On vrlo dobro zna da vaš tata zna što sve vas dvoje radite kada ste sami, jer je i on sam nekada davno bio u njegovoj koži, a to mu sigurno ulijeva nervozu. Plus, uvijek mu se čini da vaš otac ima neki antipatični izraz lica kada je on u blizini. S vremenom će se opustiti i shvatiti da i jedan i drugi žele samo najbolje za vas. A mogli bi postati i jako dobri prijatelji i zajedno ići, primjerice, na pecanje.

Vaš brat
Ili da budemo precizniji, vaš pretjerano zaštitnički nastrojen stariji brat. Koji mu je najvjerojatnije prvom prilikom uputio prijeteći pogled i očitao bukvicu o tome kakvo ponašanje zaslužuje njegova sestrica i kako će imati posla s njim ukoliko vi završite u suzama njegovom krivnjom.

Vaš šef
U svakom tipu je prisutna manja ili veća doza ljubomore, pa mu sigurno nije svejedno kada se sjeti vašeg šefa koji vas redovito gleda i radi s vama. A ako vam je šef kreten koji vas svakodnevno maltretira, vaš dragi je ponovno u nezavidnoj poziciji budući da bi se najradije sam obračunao s njim, a svjestan je da bi time samo pogoršao stvar. U svakom slučaju, vaš šef mu definitivno nije omiljena osoba u životu.

Vaš najbolji prijatelj
Ili bolje rečeno vaš sveprisutni najbolji prijatelj. Vi i on završavate jedno drugome rečenice, dijelite mnoštvo lijepih uspomena još od djetinjstva i ludo se zabavljate, a vašeg dragog to istinski užasava jer se redovito pita da li postoji između vas dvoje nešto više od prijateljstva, da li se između vas ikada išta dogodilo, i hoće li se možda dogoditi.

Vaš bivši
Već sama činjenica da vas je bivši ljubio, grlio i spavao s vama podiže tlak vašem dragom, iako ga vjerojatno dok ste bili u prošloj vezi još uvijek niste ni poznavali. A tu su i brige postoje li još uvijek neka osjećaje prema bivšem i postoji li šansa da se vas dvoje pomirite …

Podijelite članak