Portal 072info

Pet najfatalnijih žena u horoskopu

Astrolozi tvrde da su ovo najfatalnije žene…

Ovan

Ovnovi su sportske građe, djeluju snažno i imaju izražene crte lica. Često ćete biti u prilici da upoznate markantnu crnku, tamnoputu ljepoticu svijetlih očiju ili prelijepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću, karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža učiniće da svaki dodir ove ljepotice zauvijek ostane duboko urezan u vašem sjećanju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom savršeno izvajanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Veoma su atraktivne i uvijek prate trendove. Lavicama se može pripisati mnogo talenata, a ljepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislite da je ovdje riječ o prosječnoj ljepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored spomenute ljepote, njihov stil oblačenja i života rijetko je kliše.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Škorpija

Čak i kad su mršave, Škorpije su prilično jake građe. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima su njihove prepoznatljive crte. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se sređuju, ali njihov istančan ukus nikada neće dopustiti da u tome i podbace. Kad vas osvoji, ona će svoj otrov servirati tako da ćete ga popiti s užitkom. Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Onaj muškarac koga Škorpija iskreno zavoli, pravi je srećnik.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelac

Djevojke u znaku Strijelca najzgodnije su u cijelom horoskopu. Prosječne visine, sportske građe, one kao da imaju prirodan talenat za isticanje. Često lijepog i pomalo duguljastog lica, visokog čela i izraženih svijetlih očiju. Vole da se oblače sportski i jednostavno, ali neće podbaciti onda kad se od njih očekuje pojava u punom sjaju. One će to napraviti na pravi način i s odmjerenom dozom lucidnosti. Uvijek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kad su u provodu, neće vam puno trebati da ih primetite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja najviše kada se dobro osjećaju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vodolija

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelijepo zaobljeno lice i svjetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lijepo oblikovane noge. Oči su im nježne, a pogled bistar i iskren. Imaju lijepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju preveliki značaj odjeći, jer znaju da odjeća neće biti važna kad odluče da osvoje svog izabranika. One su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha, prenosi Fokus.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME