Portal 072info

Pet nevjerovatnih 911 poziva

607_20131104142350_telephone

Služba 911 za hitne slučajeve godišnje primi na hiljade poziva. Međutim, uvijek se pojave slučajevi koji nisu približno ozbiljni i zbog kojih ljudi upadnu u nevolje.

Gospođa nazvala 911 zato što je bila previše pijana

Istina može olakšati vašu dušu, ali ne ako zovete policiju da im saopćite da ste „Previše pijani.“

Omeara, 55-godišnjakinja je uhapšena nakon što je policijski dispečer primio poziv od gospođe Omearae. Izjavila je da nije mogla izaći iz svog vozila koje se nalazilo ispred njene kuće.

Nakon što su je pitali da li ima liječnički problem, ona je navodno rekla „Samo sam prokleto pijana.“

Policajac je pronašao Omearu unutar svog vozila koje je parkirano blizu njene kuće.
Rekla je policajcu da je vozila četiri sata ranije. Pristavši na alkotest, pokazalo se da je imala 0.311 posto alkohola u krvi, odnosno četiri puta više od dozvoljenog.

Gospođa pozvala 911, da bi se požalila na fotografiju prošlog hapšenja

Prema izjavi policije, gospođa iz Barrow County, Georgije, nazvala je 911 nakon što je vidjela svoju fotografiju u lokalnim novinama.

Tonya a Ann Fowler pozvala je policiju nakon što je vidjela svoju fotografiju u „Bad & Busted“, lokalnim novinama u kojima su fotografije prethodnih hapšenja.

Pozvala je 911 i dobila je ponovnu priliku za fotografisanje jer je optužena za nepotrebni poziv 911.

Porodica pozvala 911 nakon što su se izgubili u kukuruznom lavirintu

Porodica iz Massachusettsa, pretrpjela je šok nakon što su se izgubili u kukuruznom lavirintu. Gospođa je pozvala policiju rekavši da ima bebu. Na kraju se ispostavilo da su bili nadomak izlaza.

Tinejdžerka pozvala policiju nakon što je ugledala velikog pauka na svom kauču

Objasnila je da pauk ima veličinu bejzbol lopte i da je sličan tarantuli. Na kraju je dispečer poslao policajca. Policajac je naišao na pauka veličine 5 cm.

Gospođa pozvala policiju i zamolila da isprepadaju njenu djecu

Dispečeri su rekli da je Melissa Townsend zamolila da 911 pošalje policajca i da on nauči njenu djecu respektu. Njena djeca su bila jednu i tri godine stara.

Dispečeri su odgovorili „Ne dolazimo da prepadamo djecu.“ Nakon što su poslali policajca saznali su da je 27-godišnja majka bila pijana i nekoliko puta udarila policajca.

oddee.com

Podijelite članak