Portal 072info

Pet prljavih fantazija finih dama

Sexy rabbits

Redoviti seksualni život ne potiskuje zdravo maštanje o seksualnim užicima, već ga pojačava.

Čak i kada ste u vezi i imate zadovoljavajući seksualni život – mašta i dalje radi prekovremeno. Evo o čemu najčešće fantaziraju zauzete dame.

1. Gubljenje kontrole

Nazovite to efektom iz Pedeset nijansi sive, ali mnoge žene žele prepustiti kontrolu muškarcu. Štoviše, željele su to učiniti mnogo prije nego što je napisan ovaj popularan književni serijal. Ako ste raspoloženi za vezivanje i povez na očima – ne brinite, nalazite se u milijunskom društvu.

PRLJAVE MISLI MODERNIH DAMA: Evo o čemu suvremene žene najčešće maštaju

2. Seks na iznenađujućem mjestu

Uživanje u spavaćoj sobi sasvim je uredu, ali nekad žene sanjaju o seksu na neobičnim mjestima. Visoko na listi poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi s pogledom na ocean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu, ili senzualno istraživanje partnerovog tijela u kadi.

ljubav-par-seks-strast

3. Seks sa strancem

I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevnice. Podijelite svoje želje s partnerom pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u kakvom jeftinom hotelu.

4. Igranje uloga

Žene vole uniforme i seksi muška tijela koji ih “popunjavaju” na pravi način. Bez obzira radi li se o zgodnom liječniku koji je vas je spreman detaljno pregledati, seksi profesoru ili treneru iz teretane uz nekoliko promjena kostima, sve ove komade možete imati u vlastitoj spavaćoj sobi

5. Seks na javnom mjestu

Jedna američka studija je pokazala da čak 60 posto žena sanjari o seksu na javnom mjestu. I dok će rijetko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks usred punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mjestu gdje u svakom trenutku možete biti otkriveni.

Seks

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box