Portal 072info

Pet sigurnih razloga zbog kojih i dalje ne možete pronaći dečka

Većina muškaraca reći će na prvu loptu da su žene komplikovane što, bar kada je u pitanju traženje dečka. Međutim, to i nije daleko od istine.

Psiholozi kažu da mnoge od njih zapravo same komplikuju situaciju jer zbog izražene samokritičnosti i suviše visokih očekivanja stvaraju sebi nepotrebni pritisak, prenosi Telegraf. Ako i vi sebi često govorite neku od sljedećih rečenica, vjerovatno u startu sabotirate šansu da pronađete partnera koji, iako nije princ iz bajke, može da vas učini voljenom i sretnom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Moj bivši je bio najbolji”
Možda je stvarno bio sjajan, ali to ne znači da ne postoji baš niko ko bi vam se mogao svidjeti kao bivši dečko. Razmislite – ako okusite najbolji kolač na svijetu, da li to znači da više nikada nećete jesti kolače jer znate da nijedan više neće biti onako dobar?

“Svi muškarci su svinje”
Možda jesu i možda svi koji su na vašoj listi. Međutim, ako vaše drugarice i poznanice mogu da pronađu super frajere, vjerovatno možete i ti. Naravno, to se neće desiti dok god imate ovaj stav.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Ja nisam najljepša na svijetu”
Naravno da niste, ali nisu ni sve ostale djevojke koje bez problema pronalaze dečka. Nije stvar u tome kako izgledate već šta vam je u glavi. Znate onu priču o super frajerima koji šetaju osrednje djevojke? E pa, poenta je u stavu.

“Ne postoji frajer za mene”
Svako od nas ima svoje standarde i prioritete, ali većina nas zna da se ne možemo uvijek slijepo rukovoditi njima. Ako očekujete da frajer ispunjava baš sve osobine koje ste zacrtali, budite sigurne da ćete ga čekati veoma, veoma dugo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“MORAM se udati!”
Neke žene misle da apsolutno moraju da se udaju do tridesete, pa svakog potencijalnog frajera gledaju kao potencijalnog muža. Muškarci jednostavno to osjete i beže čim vide da vam iz očiju “viri” brak.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME