Portal 072info

Pet stvari koje nikada ne smiješ reći golom muškarcu

Sve opaske vezane za veličinu penisa moraju biti jako pažljivo izrečene • Znamo da si s bivšim imala ustaljenu rutinu, ali sada si s novim dečkom koji stvari radi drugačije.

Ako si mislila da su samo žene nervozne kada se skinu pred nekim, griješiš. I muškarcima je poprilično neugodno kada se skinu, barem na početku veze, jer se boje kako ćemo reagirati na njihovo tijelo. Zbog toga je važno da neke stavri zadržiš za sebe, tj. da ih ne izgovoriš čak i ako ih misliš.

Volim škembicu na muškarcu

Iako je činjenica da žene stvarno vole da su neki dijelovi muškarca malo mekši, situacija u kojoj ti muškarac prvi put pokazuje tijelo defitnitivno nije pravi trenutak da mu skreneš pozornost na to da ima salo.

Bitna je tehnika

Sve opaske vezane za veličinu penisa moraju biti jako pažljivo izrečene, jer ako mu daš do znanja da nisi impresionirana njegovim paketom, paket možda neće htjeti funkcionirati.

Moj bivši je to radio ovako

Znamo da si s bivšim imala ustaljenu rutinu, ali sada si s novim dečkom koji stvari radi drugačije. S vremenom ga možeš naučiti što voliš, ali defitinivno nemoj spominjati bivšeg dečka.

Volim te

Možda nije najprikladniji trenutak da mu to prvi put izjaviš kad se pokušava koncentrirati na druge stvari.

Nisam ovo jako dugo radila

Neke žene misle da je muškarcu seksi čuti da nisu dugo bile seksualno aktivne, ali definitivno nije. Muškarac će biti pod pritiskom ako mu daš do znanja da te dugo nitko nije taknuo.

Podijelite članak