Portal 072info

Pet stvari koje žene odmah primjete kod muškaraca

Nisu samo muškarci vizualni tipovi koji na temelju prvog pogleda formiraju mišljenje o ženi.

I žene su te koje na muškarcu primjećuju nekoliko stvari već pri prvom susretu i donose odluku o tome hoće li otvoriti vrata za buduću komunikaciju i susrete, piše TOI.

Ovo je pet stvari koje žene odmah primjećuju na muškarcu pa ako ste pripadnik muškog spola, primite na znanje.

1. Fizički izgled

Može biti malo grubo na prvo mjesto odmah postaviti fizički izgled, ali s obzirom da se radi o prvom susretu nije teško za razumjeti. I muškarci žene prvo “odmjere” sa svih strana prije nego dobije priliku da prozobori nešto i eventualno očara muškarca na nekoj drugoj razini. Unutar samo nekoliko sekundi žena je primjetila muškarčev fizički izgled i građu. To znači da je “odmjerila” visinu, donijela zaključak o težini, primjetila je kosu, oči, usne, ruke, nokte…

2. Stil

Doći na prvi susret u nećemu po čemu biste inače koračali doma, nije najbolja opcija ako želite šarmirati djevojku. U smao nekoliko sekundi, “ženskim radarom” odskeniran je cijeli muškarčev outfit i stvara se dojam o njegovu modnu stilu. Zašto te žene rade leži u činjenici da odjeća jako puno govori o osobnosti. Ne znači da morate izgledati poput svjetske zvijezde sa crvenog tepiha, ali izbjegavajte nositi tenisice na formalniji outfit, poput hlača od odijela, primjerice. Iako možete pomisliti da se nešto neće primjetiti i imati utjecaja, imajte na umu da žensko oko detektira detalje i sve će biti primjećeno.

3. Samopouzdanje

Žene vole odvažne, samopouzdane muškarce koji imaju svoj stav i mišljenje. Tijekom početka razgovora ona će ispitati koliko ste sigurni u sebe i na koji način razmišljate o nekim stvarima, pozitivno ili negativno. Način na koji razgovarate odaslat će pozitivne ili negativne vibre prema vani pa stoga budite pozitivni tijekom razgovora sa ženom. Ipak, pazite da ne ispadne da “pametujete” jer će je to brzo odbiti. Nitko ne voli “stav s visoka”, posebice dok se još uvijek niti ne poznajete.

4. Komunikacija

Poznato je da su žene na plodnijem tlu od muškaraca kada je riječ o komunikaciji. Ipak, nije rijetkost da upravo komunikacijskim vještinama muškarci mogu lako osvojiti djevojku. Nemojte preuzimati glavnu riječ, u razgovoru budite ravnopravni i gledajte se u oči. Ako žena kaže nešto što vam ne odgovara ili sllično, nikako nemojte zakolutati očima. Izbjegvajte aroganciju, niste na nogometnom terenu.

5. Smisao za humor

Muškarac s dobrim smislom za humor “pravi je ulov”. Takvi su muškarci vrlo popularni među ženama i ako i vi spadate u ovu skupinu, imate sreće. Žena će vrlo brzo otkriti uklapate li se u “skupinu šaljivdžija”. Pazite da ne pretjerate i okrenite se “zdravom humoru”, barem za početak dok ne otkrijete na koji način ” ona diše.”

Podijelite članak