Portal 072info

Pet znakova da mu je prijateljica ipak više od prijateljice

Jedno je stvarno voljeti svoju najbolju frendicu, ali ako tvoj dečko o svojoj stalno priča i pritom ima sjaj u očima kakav nema ni kad priča o tebi, vrijeme je da se zabrineš • Kad mu je teško u životu, puno će prije otići njoj nego tebi

Muško-ženska prijateljstva, divna stvar, zar ne? Zapravo i jesu, ali najčešće kad je riječ o tebi i tvom najboljem prijatelju. Kad je riječ o tvom dečku i njegovoj najboljoj prijateljici, stvari su ipak malo kompliciranije. On te uvjerava da izmađu njih nema ničega, no je li stvarno tako? Ovo su znakovi da mu je ona ipak malo više od frendice, piše Index.

Priča o njoj s oduševljenjem

Jedno je stvarno voljeti svoju najbolju frendicu, ali ako tvoj dečko o svojoj stalno priča i pritom ima sjaj u očima kakav nema ni kad priča o tebi, vrijeme je da se zabrineš.

Trči k njoj kad ima problem

Kad mu je teško u životu, puno će prije otići njoj nego tebi, iako bi mu i ti mogla pomoći. Navikao je na njenu podršku, što je divno, ali ako tebe potpuno ignorira dok njoj govori sve detalje, tu ipak nešto ne štima.

Druži se s njoj češće nego s tobom

Moramo li objašnjavati da to baš i nije normalno?

Njene stvari su po njegovom stanu

Majice, gumice za kosu, četkica za zube… tko je ovdje cura, a tko frendica?

Ne odobrava njene dečke

Niti jedan nije dovoljno dobar za nju, što je prekrasan zaštitnički stav, ali ako postaje ljubomoran svaki put kad ona ima spoj, to je pokazatelj da mu se sviđa kao više od frendice.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box