Portal 072info

Pet znakova da tražite previše u vezi

Jako je teško spojiti dvoje ljudi koji imaju identične želje i potrebe, a upravo zbog tih razlika u kasnijim fazama veze mogu nastati veliki problemi. Ovo su znakovi da si u svojoj vezi pomalo naporna.

Očekuješ da ti čita misli

Koliko god bi žene to htjele, muškarci jednostavno ne mogu čitati misli, što je zapravo i jako dobra stvar. Problem nastaje kada očekujemo da će nam muškarac stvarno pročitati misli i znati tačno što želimo, a još veći problem kad se naljutimo jer u tome nije uspio.

Gledaš iz pogrešne perspektive

Ti si možda osoba koja jako voli davati komplimente, dugo se maziti i satima pričati o emocijama, no to ne znači da to možeš očekivati od svog dečka. Ako to nije njegov stil, a ti se ljutiš na njega što nije više kao ti, vjerovatno si mu jako naporna.

Ucjenjuješ

Znaš tačno što želiš od njega i spremna si to dobiti kako god treba, pa čak i ako treba malo zaplakati? Ovo je većini muškaraca noćna mora.

Požuruješ ga

Iznuđuješ komplimente i izjave ljubavi prije nego što je on to spreman dati. Možda je mislio vrlo brzo, ali ako iznuđuješ takve stvari od njega, osjećat će se kao da je u zatvoru.

Ljubomorna si

Ne onako malo, slatko i simpatično – govorimo o ljubomori koju osjećaš prema svim njegovim prijateljicama, pa čak i prijateljima, o ljubomori koja prelazi u posesivnost.

Podijelite članak