Portal 072info

Pet znakova koji najavljuju kraj ljubavne veze

Prekid veze najčešće je veoma težak trenutak u životu svakoga od nas.

Suočavanje sa spoznajom da je vezi došao kraj i neopisiva bol kada shvatite da će, prije ili kasnije, neko od vas morati reći “gotovo je” vrlo su teški trenuci. I dok neki i dalje ostaju u vezi iako su svjesni da se sve pretvorilo u rutinu, nestalo je one intime, osmjeha, leptirića u želucu… drugi čvrsto odluče da će napustiti partnera ili partnericu.

A, kada možemo naslutiti je kraj naše ljubavne veze na vidiku.

Nema komunikacije

Prestanak komunikacije s partnerom jedan je od znakova da je veza na klimavim nogama. Ne pričate više o problemima koji vas muče, o poslu koji radite, filmu koji ste pogledali, danu koji je iza vas, a u kojem su vam se dogodile nevjerovatne stvari…. Lakše vam je nazvati nekoga drugoga na telefon i njemu se pojadati.

Više ne izlazite zajedno

Umjesto da izađete zajedno u slobodno vrijeme, prošetate negdje, odete u kino, na večeru, vi ostajete doma, buljite u svoj računar, surfate, gledate televiziju, a potom se spremite za spavanje, svako se okrene na svoju stranu kreveta bez poljupca, zagrljaja, jednog “volim te…

Ne vodite ljubav s partnerom

Sve se manje seksate. Iako seks nije jedina stvar na kojoj se temelji veza, vrlo je važan dio povezanosti para. Ne osjećate više ni fizičku privlačnost prema partneru i nemate potrebu za vođenjem ljubavi. Znak je da se tu nešto ozbiljno događa.

Često se svađate

Svađe postaju sve češće. Počinjete se s partnerom svađati bez razloga, oko sitnica koje nisu važne pa krećete i na svađe oko onoga čemu zapravo i teže parovi u vezama, a to su brak i djeca.

Sviđa vam se druga osoba

Počinjete osjećati da vas guši ova veza i da vam treba promjena, a bacili ste oko na neku drugu osobu iz svoje blizine. Sve više osjećate bliskost s drugom osobom, osjećate se ugodno u njezinu društvu… I to je zapravo važan znak za uzbunu jer se vašoj vezi ne piše dobro.

Ako ste prepoznali ovih nekoliko znakova, budite sigurni da nešto morate pod hitno mijenjati. Ili pokušati spasiti vezu ili jednostavno reći da je kraj. Znamo da će vas to ražalostiti i trebat će vremena za oporavak, no možda je tako bolje, a s vremenom ćete je preboljeti.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box