Portal 072info

Pet znakova koji otkrivaju da ste ovisni o stresu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za kratkotrajni se stres tvrdi da je zapravo dobar i poticajan za organizam, dok dugotrajne i jako stresne situacije negativno djeluju na tijelo i čine nas podložnijima zdravstvenim tegobama, prenosi Ordinacija.hr.

Ako stres postaje dio vaše svakodnevice i već ste se pomirili s takvim načinom života, možda ste ovisni o tom osjećaju… Evo kako možete prepoznati da imate problem koji zahtjeva rješenje…

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

1. Ne prestajete brinuti o budućnosti

Stalna briga o tome šta će biti sutra je alarm koji signalizira da ste doslovno ovisni o stresu. Jasno je da se planovi za budućnost trebaju raditi, ali ne smijete zanemariti činjenicu da nikada ne znamo šta donosi sutra te treba biti spreman na promijene. To je i najbolji način za izbjegavanje stresa.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

2. Stvarate stres gdje god se pojavite

Uvijek kasnite na posao ili kasnite s projektima pa se svi moraju prilagođavati vašem ritmu… Ukratko, gdje god se pojavite, stvarate stres i više volite raspored koji je pun obaveza nego život bez problema.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

3. Brojite sekunde

Iako postoje situacije kada moramo računati svaku minutu, ali ako brojite svaku sekundu pritom ne radeći ništa drugo, vjerovatno ste ovisni o stresu.Nervira vas svaka sekunda čekanja lifta? Umirite se i naučite strpljivosti.

4. Nestrpljivi ste i po pitanju drugih ljudi

Bilo da ste majka, zaposlenik ili šef, stres je vaš najbolji prijatelj… Svakom odnosu dodate malo stresa, očekujete od drugih da rade samo ono što im kažete i ljuti ste kad god se to ne poštuje? Možda imate problem…

5. Drama je ono što vas pokreće

Ako sami ne stvorite dramu, ona će pronaći put do vas. Kao ovisnik o stresu, imate problem sa svime što vodi do mirnog života – usmjereni ste na stvaranje drame jer bez nje je vaš život dosadan… ovo sigurno predstavlja problem pa pokušajte pronaći način kako ga riješiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 6
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6