PETAK NA OBN TV: Za klince ne postoje granice

Kada su djeca u pitanju ne postoje granice nemogućeg. Kada se sa talentom zaista rodite to je onda nešto što oduzima dah.

U ovo se možete uvjeriti i sami u show programu „Neki novi klinci“ koji je na programu OBN TV i ovoga petka 05.02.2016. od 20:45h obiluje emocijama, srećom i talentom. Super klinci, super gosti, super žiri i naravno fantastican voditeljski tandem.

PRVI PAR

MAJA STANIŠIĆ ima 12 godina i dolazi sa Pala, BiH. Ova mlada dama ima zeleni pojas u karateu, voli da glumi, svira klavir ali iznad svega voli da pJeva. Njena sestra Milica se prošle godine takmičila u Zvezdama Granda. Maja će pjevati pop pjesme :

  1- KORAKE TI ZNAM – Maya Sar

  2-MORE PELINA- Marija Šerifović

ANĐELA PAVLOVIĆ dolazi iz Požarevca, Srbija i ima 13 godina. Kada poraste voljela bi da pjeva kao Goca Tržan. Ona pored pjevanja svira i klavir. Za sebe kaže da je emotivna, snalažljiva i vrijedna mada pomalo stidljiva. Ona će pjevati folk pjesme :

1- IMENDAN- Alegro bend

2-GOLUBE- Lepa Brena

DRUGI PAR

KORINA TROĆA 15 godina iz Straže. Njen muzički uzor je Kristina Agilera. U slobodno vrIJeme pored pJevanja glumi i svira klavir. Za sebe kaže da je pozitivna, uporna i tvrdoglava a ona se predstavlja pop pjesmama :

1-IMA JEDAN SVJET- Zorica Kondža

2-CRNO I BELO- Kaliopi

MENIL VELIOSKI ima 14 godina i dolazi iz Labuništa kod Struge, Makedonija a sada živi u  Sloveniji. Pored pjevanja veoma voli da svira klavijature i to mu je ujedno i hobi i najbolja osobina , kako on kaže. Njegovi uzori su Saša Matić i Šaban Šaulić. Menil će se predstaviti folk pesmama :

1-NISAM TE PONIZIO- Šerif Konjević

2-DVA GALEBA BELA- Šaban Šaulić

TREĆI PAR

VALENTINA FILIPOVIĆ ima 13 godina i dolazi iz Priboja. Valentinin muzički idol je Milica Todorović. Valentina za sebe kaže da je društvena, snalažljiva. Ona se predstavlja pop pjesmama.

1- NE DAM NA TEBE- Jelena Tomašević

2- TAKVI KAO TI- Nina Badrić

BELMA IMŠIROVIĆ ima 12 godina i dolazi iz Srebrenika, BiH. Njen muzički uzor je Hanka Paldum. U muzičkoj školi svira klavir. Za sebe kaže da je pomalo stidljiva , veoma osjećajna i marljiva. Belma pjeva folk pjesme :

1-RANE MOJE- Silvana Armenulić

2- ALI PAMTIM JOŠ- Hanka Paldum

ČETVRTI PAR

BRANISLAVA GALOVIĆ dolazi iz Vršca i ima 14 godina. Ova mlada dama voli da piše u slobodno vrijeme. Možda  (I tekstove za svoje pjesme bude jednoga dana pisala.) Najveća mana joj je što je mrzi da uči. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. A pjevat će pop pjesme :

1-GINEM- Magazin

2- ZBUNJENA- Negativ

BELMA HUSEINEFENDIĆ ima 13 godina i dolazi iz Tuzle. Ona glumi u pozorištu mladih , najmlađi je član udruženja sevdalija u Tuzli. Društvena je i uvek nasmijana ali i tvrdoglava. Ona će pjevati folk pjesme:

1-POŽELI SREĆU DRUGIMA- Lepa Brena  

2-MITO BEKRIJO-Vasilija Radojčić

Prethodni članakPoražavajuće rangiranje obrazovnih ustanova BiH: Zenica na 3514. mjestu, Sarajevo 1850.
Sljedeći članakSnijeg ponovo prekrio bh. planine (FOTO)