Petnaestogodišnjak vozio 200 kilometara na sat i dobio vaspitnu mjeru ukora

Tri muškarca, od kojih je jedan maloljetan, uhapšena su jer su upravljali vozilom brzinom većom od 100 kilometara na sat od dozvoljene na magistralnom putu Podgorica

U mjestu Goričani juče je kontrolisan R.B. /15/ koji je upravljao automobilom brzinom od 201 kilometar na sat na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen zbog prekršaja u saobraćaju i priveden nadležnom sudiji za prekršaje, gdje mu je izrečena vaspitna mjera – ukor, navodi se u saopštenju.

Osim ovog maloljetnika, pripadnici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja jučer su kontrolisali S.N. /61/ koji je upravljao automobilom brzinom od 194 kilometra na sat na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen i priveden sudiji za prekršaje gdje je kažnjen novčanom kaznom od 800 eura.

Danas je kontrolisan Đ.P. /22/ koji je upravljao automobilom brzinom od 200 kilometara na čas na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje u dalju nadležnost.

Klix