Piće koje je postalo apsolutni hit: Iz prodaje se ne povlači kiseljak “Sensation”

Piće koje je postalo apsolutni hit: Iz prodaje se ne povlači kiseljak “Sensation”

SENSATION-SENZEJSN (1)

Nakon što se na portalu kakanj-x.com pojavila vijest kako se najprodavanije piće ovog ljeta, kiseljak Sensation, povlači iz prodaje, portal Klix.ba ipak je došao do drugačijih saznanja što dovoljno govori o relevantnosti informacije koju je objavio kakanjski portal.

“Nakon što smo danas u Sarajevu obišli jednu veleprodaju sa željom da potražimo ovo osvježavajuće piće, dočekao nas je šok. Piće koje sigurno većina smatra hitom ovog ljeta, sarajevski Kiseljak Sensation je povučen iz prodaje!!! Ovo nam je rekao jedan prodavač u veleprodaji u Sarajevu.

Od ranije je poznato da je hrtvatska Jamnica još prošle godine „lansirala” ovaj hit proizvod sa identičnom etiketom kao što je ona na sarajevskom Kiseljaku. Da li je upravo etiketa problem što u maloprodajama unazad nekoliko dana nemamo Sensation, saznat ćemo u idućim danima” – piše portal kakanj-x.com.

Ubrzo nakon ove dezinformacije portal Klix.ba kontaktirao je marketing službu Kiseljaka koji su kazali da je informacija o obustavi proizvodnje pića Sensation neistina. 

Ovo piće definitivno je napravilo pravu revoluciju u ljetnom osvježenju, a nakon što je ustanovljeno da ćemo Sensation i dalje moći piti i da se ne povlači sa tržišta, ne preostaje ništa drugo nego nastaviti rashlađivanje sa Sensation-om.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica